Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna mambaa

Prawo jazdy - co lepsze?

Polecane posty

Gość czarna mambaa

Wczoraj zapisałam się na kurs prawka i nie bardzo się orientuję jak sprawa ma się z rozpiską godzin i zastanawiam się czy lepiej mieć po 1 godzinie tylko, czy dwie godziny pod rząd, z czego są większe korzyści i więcej wyniosę? Dodam, że nie jeździłam do tej pory na żadnym aucie i jestem trochę zielona, więc co radzicie??

Gość czarna mambaa
Nikt nie podpowie?? To może napiszcie chociaż, jak wy mieliście na kursie i co woleliście:)?

Ja pomoge:) Moim zdaniem lepiej jest miec kilka godzin pod rzad. Nie tracisz tyle czasu na przygotowywanie sie do jazdy, ustawianie lusterek itd. wiecej wykorzystujesz na praktyczna nauke jazdy. Po za tym jest to znacznie mniej meczace niz 30 pojedynczych godzin.:)

Gość czarna mambaa
Ok, ale jak wczoraj byłam w tym ośrodku, to instruktor(którego wszyscy chwalą) radził mi, przynajmniej jego zdaniem, że lepiej jest mieć po godzinie, hmm to już sama nie wiem?

No wiesz dla instruktora to lepiej:P W koncu gdy Ty przygotowujesz sie do jazdy on nie traci na paliwie:P Po za tym zawsze to jakies minutki zleca - zaczniecie pozniej, skonczycie wczesniej. Ja stanowczo polecam dluzsze jazdy.