Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje pytanie

jakie są marki samolotów ?

Polecane posty

Gość moje pytanie

w poniedziałek lece z chłopakiem na wakacje do Grecji, zastanawia mnie jakim będziemy lecieć samolotem... nie ukrywam że bardzo się boje jakie są marki samolotów ? czy możliwe że bedziemy lecieć tym ferernym Airbusem ? dodam że lecimy liniami: Czech Airlines.

Gość jennifer87677
ja lece 3 do egiptu tymi samymi liniami ,duzo zalezy skad lecieicie ponoc z Warszawy lataja najlepsze samoloty a z innymi lotniskami to roznie

Gość moje pytanie
lecimy z Brna w Czechach zmienili nam miejsce wylotu , mieliśmy lecieć z Katowic

Gość moje pytanie
jakie samoloty obsługują linie Czech Airlines?

Gość Erazmdrugi
na lotnisku Okęcie lądują i startują Beaingii 737 linii Czechairlines ale to są samoloty rejsowe, prawdopodobnie polecisz samolotem wycieczkowym wynajętym na okoliczność wycieczki , nie masz wpływu na wybór samolotu

Gość kuczmar84
dla mnie samoloty Airbus jak i Boeing są najbardziej sprawdzonymi i najbezpieczniejszymi samolotami więc jak bym miał wybierać to mi wszystko jedno który oby któryś z tych dwóch. Katastrofy tamtych Airbusów są to pojedyńcze wypadki które mogły sie zdażyć każdemu samolotowi i pociesze Cię że prędzej wygrasz miliard złotych w totolotka niż zginiesz w katastrofie lotniczej. To jest moja myśl dzięki której nie boje się wsiąść do samolotu :) Miłego lotu :))

Gość moje pytanie
wróciliśmy dawno, a tu wchodze dziś i mój topic, he he :) było super i lot samolotem bajeczny :)