Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastee

Włosy wypadaja mi garściami!!!

Polecane posty

Gość gość
powiemy że to głupi SPAM !!!!!

Gość gość
Jasne od razu spam. No pewnie, mogłam skopiować cały opis i tu wkleić, ale mi się nie chciało. Znalazłam taką ofertę i jestem ciekawa czy ktoś już robił takie zabiegi.

Merz Special i Inneov jest super. Dodatkowo powinnaś pić 1 litr pokrzywy dziennie:) powinno pomóc, a jak nie to zrób podstawowe badania i zgłoś sie do dermatologa i endokrynologa:) pozdrawiam

Gość gość
najlepiej zmienić dietę, sok z marchwi, natka pietruszki i pokrzywa pita codziennie przez trzy miesiące. A na same włosy olej lniany, ja nakładam codziennie rano przed myciem, nie nakładam tylko na skórę głowy. Włosy odżyły i niesamowicie zaczęły rosnąć. Nie polecam tylko kupowania oleju, ktory długo zalega na półkach sklepowych, a już tym bardziej oleju, który nie stoi w lodówce. Ja kupuję w sklepie internetowym Zielony Nurt, jest bardzo dobry i odpowiednio przesyłany. Zaczęłam też od dwóch miesięcy łykać olej z czarnuszki, również z tej firmy, bardzo poprawił włosy, a szczególnie cerę.

Gość gość
Sok z Pokrzywy(slep ze zdrowa zywnoscia badz dobra zielarnia)Najpierw jedna butelka 0,5 l pozniej 2 tyg.przerwy i druga. Gwarancja na 100% ze włosy nie beda wypadać. Dobrze zrobic badania tarczycy czy to nie głowny powód wypadania włosów.

Gość gość
Na wypadanie włosów polecam mikronakłuwanie: www.beautypremium.pl/mikroiglowa-kuracja-przeciw-wypadaniu-wlosow/

Gość gość
Miałam robione zabiegi z rollerem. Polecam, po mniej więcej 3 miesiącach od rozpoczęcia zabiegow zaczęły rosnąć zupełnie inne włosy, grubsze, mocniejsze. Wypadanie jest praktycznie minimalne w porównaniu tym co było :)

Gość gość
silna nerwica,jak tracisz moc,zawsze problemy najpierw sa z włosami

Gość gość
daj sobie spokoj z ta chemia,jak mi wypadaly wlosy to zjadalam duzo cebuli---szczegolnie na noc ,na kanapke kroilam po pare plasterkow i jadlam,do tego duzo warzyw i owocow,zero tluszczu i slodyczy ani chipsow,a teraz mam tak bujne wlosy ze nawet najlepsze tabletki by nie daly takich efektow

Gość gość
bo nie ma najlepszych tabletek,to tylko wymysł farmakologi,czyli firm biznesowych,aby kupowac od nich jak najwiecej,wiec nie moga byc dobre,bo wtedy raz kupisz i masz spokój ,a tak byc nie moze ha

Gość AnnaKAlina
Idź do lekarza, zrób badanie krwi i koniecznie TSH (tarczyca) objawem chorej tarczycy jest między innymi masowe wypadanie włosów.

Gość gość
Strach i niewiedza przed tym co czeka człowieka przed operacją są niezwykle stresujące. Nie można nikomu wytłumaczyć w kilku zdaniach by się nie obawiał, uspokoił i zrelaksował. Sprawdź co czuje pacjent po operacji!

Gość gość
glopie jestescie tym Merz Special-to zwykle witaminy,gowno pomaga. no ale w pl wszystko zachodnie sprawia cuda:D:D zbadaj tarczyce-99% wypadanie to niedoczynnosc tarczycy,im predej tym lepiej,pozatym wlosy odrosna.

Gość gość
Każdy po ciąży traci włosy, głupia spamerko, to jest normalne i reguluje się samo.