Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unknown future

Zna ktos angielski?

Polecane posty

Gość unknown future

Prosze o przetlumaczenie tego tekstu :)Dziekuje Refrain: I´m lonely, lonely, lonely I´m lonely ,lonely in my life I´m lonely, lonely, lonely God, help me, help me to survive Verse: Remember the first time we met, day one Kids in the garden, playin´game, havin´ fun exciting and amazing, I had a real friend of mine feel my heartbeat and for real I ain´t lyin´ face to face and eye to eye, using our hands to b...... and supply chillin´ is cool from January to June and we still sticked together like the glue, u know tha rules Forever U & I and believe it was clear if I ever should fall I could count on u with no fear. Running out of time, I see who is fake alone without protection from all damn snakes all for one and one for all I was told black, white, yellow, if ya young or old NANA is in tha house to let you know what I see is how I feel and -damn - I´m alone Refrain Everybody is trippin on me Oh, Lord come help me please I did some bad things in my life Why don´t you rescue me Cause you got all I need I know I´ve got to pay the price Verse: Creepin´thru tha streets at night after a fuzz and fight tears in my eyes I am a man looking for the light dark is the path, he will rescue me the LORD is my shepard, I´m cool despite emergency whom shall I fear, except the GOD thank you for the blessin´and the skillz on the MIC five years, we know there is no diggity three at last, see the light in me what goes up must come down I´ll be around while u heading towards death town always look forward, how you never looked back so many tears and the snakes on my track now I´m riding in my big, fat..... your asses slaves, so look for the light NANA in tha house to let everybody know what I see is how I feel so leave me alone Refrain Everybody is trippin on me Oh, Lord come help me please I did some bad things in my life Why don´t you rescue me Cause you got all I need I know I´ve got to pay the price

Gość unknown future
nic nie płace :classic_cool: ale zalęzy mi na tym tłumaczeniu

Gość kamilka8
translator online za free

Gość unknown future
pomocy:(

To jest dużo roboty. Ktoś musiałby się bardzo nudzić, żeby ci to zrobić za darmo i do tego porządnie.

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
a po co CI to ?

Gość unknown future
no to chociaz bez refrenu 1 zwrotke tylko

Gość werwer
Powstrzymaj się: ja ´ m samotny, samotny, samotny ja ´ m samotny , samotny wewnątrz moje życie ja ´ m samotny, samotny, samotny Bóg, pomocy mnie, pomoc mnie, by przeżyć Wiersz: Zapamiętaj pierwszym razem, który spotkaliśmy, dzień jedne Dzieci wewnątrz ogród, playin ´ gra, havin ´ zabawa ekscytująca i zadziwiająca, miałem prawdziwy mój przyjaciel czuje mój bit serca i na poważnie ja ain ´ t lyin ´ twarzą w twarz i oko do oka, używając nasze ręce do b. ..... i dostarcz chillin ´ jest chłodny od stycznia do czerwca i nas nadal sticked razem jak klej, u wie, że tha rządzi Na zawsze U & ja i uwierz, że to było czyste, jeżeli kiedykolwiek powinienem spaść mógłbym policzyć na u bez lęku. Bieżący z czasu, widzę, kto jest fałszywy samotnie na zewnątrz ochroną od zupełnie przeklętych węży zupełnie, ponieważ jeden i jeden, ponieważ wszystko zostałem powiedziany czarny, biały, żółty, jeżeli ya młody lub stary NANA jest w domu tha, by dać ci znać to, co widzę, jest jak czuję się i -przekleństwo - ja ´ m samotnie Refren Każdy jest trippin dalej mnie Och, lord chodzić pomocy mnie proszę zrobiłem trochę złe rzeczy wewnątrz mojemu życiu, Dlaczego wdziać ´ t ratujesz mnie Powoduje cię dostawany wszystko potrzebuję mnie wiedzieć ja ´ ve dostał się zapłacić cena Wiersz: Creepin ´ bezpośrednie ulice tha w nocy potem puch i walka łzy w moich oczach jestem mężczyzną spoglądającym dla lekki ciemny jest ścieżką, on uratuje mnie LORD jest moim shepard, mną ´ m chłodny wbrew nagłemu wypadkowi, który będzie boję się, chyba że BÓG dziękuję ty, ponieważ blessin ´ i skillz dalej MIC pięciu lat, wiemy, że nie ma żadnego diggity trzy w końcu, widzi światło we mnie co wchodzi musi przyjść ja ´ ll być wokoło kiedy u zmierzający do miasta śmierci zawsze czeka z niecierpliwością, jak nigdy nie spoglądałeś, popiera tyle łzy i węże dalej mój szlak teraz ja ´ m jeździecki wewnątrz mój duży, tłusty ..... twoi niewolnicy dup, więc szukaj lekkiego NANA w domu tha dać każdemu znać to, co widzę, jest jak czuję tak zostawiać mnie w spokoju Powstrzymać Każdy jest trippin na mnie Och, lord chodzić pomoc mnie proszę zrobiłem jakieś złe rzeczy w moim życiu, Dlaczego wdziać ´ t ratujesz mnie Powoduje cię dostawany wszystko potrzebuję mnie wiedzieć ja ´ ve dostał się zapłacić cenę

Gość werwer
może być??????

Gość unknown future
dzieki wielkie:o:o

Gość Lusesitta de milagros dolorres
ten kto tłumaczył ten tekst to jakiś down:D

Gość werwer
no to czemu nie pomogłęs jrj pomoc ???

Gość Lusesitta de milagros dolorres
ja przynajmniej nie zabieram sie do czegoś czego nie umiem :classic_cool:

Gość werwer
no to czemu piszesz ze to down ?