Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kilka chwil

Czy kafeteria nie zniszczyła wam życia?

Polecane posty

Macie jeszcze jakiś realnych znajomych? Podobno uzależnia, to prawda? a może zamiast ze znajomymi wolicie posiedzieć tutaj?

Gość maturka4
Nie. Raczej pozwoliła na poszerzenie kręgu "realnych" znajomych

Gość tu mamy znajomych...

Mam realnych znajomych i wolę przebywać z nimi, niż siedzieć na kafe :P

eee że jak ?:D czemu niby ma mnie ta stronka uzależniać... wypowiadają się tu mądrzy ludzie oraz zjeby czasem można się pośmiać z głupoty i tępactwa i tyle :P

i oczywiście doradzić komuś mądrze :P przecież na necie jest tyle różnych podobnych stronek :P

Gość realnych znajomych..
realnych znajomych...tzn?to tacy co robia zakupy w realu,po czym wystawiaja na kaffe opinie dotyczaca sklepu?Jesli tak to mam realnych znajomych;)..a tak serio,slyszlam ze nie ma realnego swiata-ze to jeszcze wieksza fikcja niz kaffe.....;/

bo ja wpisałam coś w google i wyskoczył mi temat z forum. Zaczęłam czytać i mnie wciągnęło. I tak czasem wchodziłam zobaczyć jakie to ludzie maja problemy, czasem coś napisałam od siebie. A wy tu macie taka jak by społeczność co poniektórzy to jak gwiazdy :D

wynocha spamiarzu! juz rzygac mi sie chce jak ten lnk widze:o ja przeczytalam w jakiejs gazecie kobiecej os o tym forum jestem tu ponad 4lata:D

setunia 4 lata? właśnie zbieram szczękę z podłogi. Nie dowierzam. A są tu jeszcze tacy, jak ty? Bardzo się zmieniło kafe od tego czasu? Na moderatorkę mogli by cię wziąć.