Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4c...0

Jak często kłócisz się z facetem?

Polecane posty

Gość 4c...0

Z jaką częstotliwością? Proszę bez kłamstw. Liczą się nawet małe kłótnie, nie tylko wielkie awantury. Pamiętasz o co byłą ostatnia?

Gość 1122222222we
prawie codziennie. a o co?? o to, że wmy widujemy się bardzo rzadko a dla kolegów zawsze ma czas.

Gość tereniarenia
hmmmm ja mam Męża od 4 lat. Mieszkamy ze soba pod jednych dachem juz od 6 lat. kłócimy się naprawdę bardzo rzadko. Może raz na 3-4 miesiące. Częściej zdarzaja się nam drobne sprzeczki, które trwaja max. 10 min. To taka ostrzejsza wymiana poglądów po której dochodzimy do kompromisu :P

Gość frufru
a my sie nie klocimy. my rozmawiamy.

Gość zuza 2323232
Nie często,ale zaraz będę,bo miał pójść po pracy z kolegami na browara i wrócić koło 20,zebyśmy mogli zrobić zakupy na jutro,a do tej pory go nie ma.Szlag mnie trafia i poprosze o pomysly na "kare":)

Gość ertwrwrer
zadzwonil chcoiaz ze wroci pozniej? bo jak nie, to OSTRO bym sie wkurwiła. 4-godzinne spóźnienie do własnego domu? a co to, hotel?

Gość frufru
naklej na drzwiach kartkę "zamkniete do odwolania" i nie wpusc go do domu :D

Głupie metody :) Po przeczytaniu takiej kartki to wreszcie nastąpiła WOLNOŚĆ! Coś mi świta, babska metoda na zatrzymanie samca to terror i zastraszanie. :P Wisi mi, mnie już nie zależy :) Do miłego.

Gość zuza 2323232
Tak,najpierw zadzwonil i powiedzial,ze będzie za godzine,a potem,kiedy do niego dzwonilam,stwierdzil,ze za 10 minut bedzie w domu....Postaram się uadawać,ze mi to zwisa jak wroci do domu i sie slowem nie odezwac,ale juz mnie tak nosi,ze szkoda gadac....

Gość zuza 2323232
Aż mi sie literki pomieszaly z tego wszystkiego :D Miało być 😡

Gość zuza 2323232
Dzisiaj bedzie pewnie mocno "znieczulony" na moje slowa,wiec odpuszcze atak,ale jutro....wlasnie,co jutro......?

Zanim minie kac przypuść frontalny atak. Wypomnij mu wszystko włącznie z podniesioną deską od sracza :P

Gość fdhtgfj
hm, wielkie klotnie to roznie, ale nie z aczesto, sprzeczki codziennie/co drugi dzien wlasciwie nawet nie sprzeczki co odmienna wymiana pogladow :D

Gość ertwrwrer
Słuchaj, zrób tak... Jeśli jutro będziesz na niego wrzeszczeć i fochać, to on będzie się odganiał od Ciebie jak od natrętnej muchy, sam się zrobi zły i do tego uzna że ma kłótliwą kobietę. Powiedz "oj dobra, wierzę że fajnie się wam zasiedziało, rozumiem to, nic się nie stało". A za tydzień albo dwa wyjdź z koleżankami akurat w jakiś wieczór gdy Twój facet Cię będzie potrzebował i coś bedziecie mieli zrobić. Powiedz że wrócisz za chwilę, tylko na moment pogadasz z koleżanką. Potem, gdy będzie zniecierpliwiony dzwonił, mów że pijecie winko ale za chwilę wrócisz. I wróć o 2 nad ranem do domu.

Gość zuza 2323232
Tak wlasnie zrobie! Jutro jak bedzie mial kacora ani szklanki wody nie podam! Niech sie odwodni bestia jedna,a za jakis czas ja sobie wyjde na piwko,a On bedzie cierpial katusze!:0 O Wszechmogacy daj mi sile zebym milczala jak zakleta,bo to moja najslabsza cecha..... :D Najgorsze,ze jestem tak nabuzowana,ze nawet chocbym chciala udawac,ze spie bedzie trudno...

Gość zuza 2323232
Popieprzony z tymi kumplami to juz przesadziles:D

Gość zuza 2323232
Rozumiem,obawiam sie,ze taka kara za kolejny wystepek conajmniej a nie tak odrazu:D Tez bym chciala dobrze,to widzisz,szuja jedna polazl gdzies i zostawil mnie sama:D

Gość zuza 2323232
Nie o Tobie pisałam tylko o swoim facecie,zle sie wyrazilam,ok,to przez stres....Dlaczego faceci tak robia?

Odpowiem pytaniem: dlaczego baby robią z tego halo? Wiem o kim pisałaś, ale to nie zmienia faktu, że jestem szują ;)

Gość ertwrwrer
popieprzony - na serio nie miałbyś nic przeciwko, gdybyś umowil się ze swoją kobieta na konkretną godzinę, bo musielibyscie coś zrobić, a ona piłaby z kolezankami w jakiejs knajpie i NIE POWIADOMIŁA CIE O TYM? To że poszedł to pikuś. O ile zadzwoniłby że wróci późno - wszystko w porządku. Ale to że klamie, spóźnia się chociaż wie że dziś się na coś z kobieta umowil - ta zniewaga krwi wymaga. A przynajmniej zemsty. ;)