Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

czesc wszystkim wlasnie postanowilsmy z mezem ze zaczynamy staranka o drugie dziecko i mam nadzieje ze nam wyjdzie w pierwszym cyklu czyli dzidzia byla by na koniec lutego poczatek marca 2010. ja mam 30 lat i moja corecza wlasnie wczoraj obchodzila 2latka i bardzo zapragnelam miec drugie dziecko jak i to ze jestem jedynaczka a moj maz z wielodzietnej rodziny i uwazam ze posiadanie rodzenstwa to cudowna sprawa i nie chce aby moja corka byla taka sama na swiecie jak ja.A z drugiej strony mysle ze roznica ktora bedzie miedzy nimi tez jest w sam raz bo ok 3 lat a ja jeszcze nie wyjde z wprawy co do pieluch karmienia itd wiec jesli jest jeszcze jakas dziewczyna ktora zaczyna wlasnie starania to bardzo serdecznie zapraszam mam nadzieje ze bedzie was wiele.i juz za nie dlugo bedziemy sie cieszyc z naszych brzuszkow i dzieci pozdrawiam

Gość lajtowe
to twoje podejście.... tylko nie chciej za bardzo, bo wtedy z reguły się nie udaje....

Gość tereniarenia
nie powinnaś zakładać topiku MARZEC 2010 bo nie jesteś jeszcze w ciąży a od starań są inne topiki :)

tak nie jestem jeszcze ale mam szczera na dzieje ze bede i masz racje ze sa juz topiki o starankach ale tam dziewczyny maja po kilka tys wpisow i nie ktore sa juz mamami a ja mysle ze nowy topik dla takich jak ja nie zaszkodzi i moze sa takie dziewczyny ktore dopiera zaczynaja starania albo sa w podobnej sytuacji do mojej i chetnie sie dolacza wiec co ci to przeszkadza treniarenia

Gość więęęęęęęęęęęc
Jak nie czerwiec 2012 -to dalej może być czerwiec 2017.Bo przecież 5 lat różnicy między dziećmi jest dobre!

Gość 21 grudzień 2012

Gość marzec 2020
:classic_cool:

Gość 31 luty 2021