Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

uwielbiam czerwone pazury

Polecane posty

no nie wiem jak wy , ale ja uwielbiam czerwone paznokcie, sa takie ponetne i kurewskie, lubie sie czasem ubrac i pomalowac jak kurwa, chociaz kurwa nie jestem, ale czerwonym paznokciom to nawet plastikowe rozówe paznokcie nie dorownaja, czerwone pazurki to klasyka, nasze babki tak sie malowały

a Ty co Levviatan wolisz, jak dupa ma czerwone paznokcie czy jak ma tandetne różówe tipsy całe w brokacie?

Lula, popieram :) ja też najczęściej maluję paznokcie na czerwono, czerwone usta też lubię.

tez lbuie czerwone usta, ale jescze nie mam tyle odwagi, chociaz bardzo mi sie podbaja, ale mam nadzije ze wkoncu sie odwaze, na pazkocnie tez długo czekałam zeby pomalaowac, ale jak sie okazało, było to w 1 LO i mowie do kolezanek ze chce czerwone paznokcie, wszytskie mnie wysmiały ze jak kurwa bede wygladac, a pozniej ja zaczełam malowac i one tez:]

Bo czerwone paznokcie są wyjeb*ste w kosmos. Sie wie, co dobre :classic_cool: (gorzej, jak kawałek lakieru odpadnie i trzeba rekonstruować to cudo :o )

czarne też są dobre ale tylko jesłi dziewczyna jest ubrana w stylu gothic i im pochodnych :P

ja nie jestem w stylu ghotic, ale kiedys tez malowałam na czarno, tez fajny kolor, ale czerownego krwistego nic nie pobije

mowie ze NIE JESTEM GOTHIC,l rzadko, ale maluje paznokcie na czarno, zalezy jaki mam dzien ale głownie na czerwono maluje

czarne, turkusowe, granatowe i fioletowe też lubię. albo ostry róż :P sensual, co ty wygadujesz, gothic lolity są fajne :P Lula, ja jestem od Ciebie młodsza i czasem maluję usta na czerwono. odważ się ;)

napewno sie wkoncu odwaze, tak jak sie odwazyłam na paznokcie, a ile masz lat Hinatka?

noo sensual to ja mam taki styl:D, uwielbiam rurki nie wyobrazam sobie bez ncih zycia:d, tylko ze czesto nosze szpilki, czasem tez japonki i baletki, a bluzki raczej obicisłe:D

uwieeeelbiam jak ktos mowi do mnie kociaku:D, nie wiem czemu, ale strasznie mnie to podnieca:D

17 lat mam. ja preferuję raczej spódnice i sukienki, falbanki, koronki etc.. a ze spodni to rurki noszę.

a co masz taki chratekter jak diabeł czy jestes taki czarny?:D bo ja uwielbiam łobuzów :D

tak myslałam:D hehe:D, własnie sie dzis z innymi zastanawialismy jak ty wygladasz:D

Gość frrrrrancussski mniam