Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiadoma Osoba

Mój syn...

Polecane posty

Gość Niewiadoma Osoba

Lubi się bawić tylko z dziewczynkami i bawi się takimi samymi zabawkami przeważnie. No samochody itd też lubi, ale mniej. Nie lubi się za bardzo bawić z chłopcami. Lubi czarny kolor. Rysunki mają taki kolor przeważnie.Czy wszystko z nim ok?

Gość Marek-wawa
a jak się zachowuje, ogólnie jest sympatyczny ?:)

Gość Niewiadoma Osoba
No, taki przytulak miły... Ale czasem ma takie napady, wrzeszczy i się rzuca. Wymusza na mnie wszystko płaczem. I mu się ciągle wydaje, że jest brudny chociaż wcale nie jest.

Gość makabreska
byl wychowywany w "damskim" gronie? tzn. chodzi mi o to ze byla mama, babacia, mnostwo cioc i sasiadek, kolezanki z coreczkami a z facetow to albo tata wiecznie w pracy albo sporadycznie dziadek? czasem tak bywa, i wtedy chlopiec po prostu z przyzwyczajenia woli dziewczynki

Gość Niewiadoma Osoba
No w sumie tak. Zazwyczaj był w towarzystwie moim babć i cioci. A ojciec to albo śpi albo w pracy i dziadek tak samo.

Gość Niewiadoma Osoba
coś jeszcze?

Gość A w jakim jest wieku
?

Gość makabreska
skoro tak, to ja bym sie na zapas nie martwila, ale tak na wszelki wypadek i dla spokoju wlasnego sumienia poogladalabym z nim kilka meczow i pokupowala "typowo meskie" zabawki oczywiscie odpowiednie do wieku ;)

Gość A w jakim jest wieku
Chyba sie nie doczekam na odpowiedź, a pytałam w konkretnym celu. Dziecko przez pewien okres czasu nie ma świadomości swojej płci. Moja córka przez pewien czas miała głownie kolegów, uwielbiała grać w nogę, bawiła się 'chłopięcymi' zabawkami itp. Żartowaliśmy, że mamy 2 w 1:P Teraz jej przeszło. Inna sprawa, że ja nigdy nie robiłam z tego afery, zabawki kupowałam rozwojowe i nie patrzyłam, czy to dziewczęce czy chłopięce

Gość Niewiadoma Osoba
4 lata

Gość Niewiadoma Osoba
Internet mi się zacina więc nie mogłam odpisać.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jezeli bardzo Cie to niepokoi mozesz zasiegnac rady psychologa,ale wg ,mnie to normalne. Moj syn tez ma 4 lata,mial okres kiedy bawil sie lalkami.Kolezanka mi wtedy powiedziala,ze bedzie gejem............. Troszke mnie zaniepokoila,ale teraz to chetnie bym ja wysmiala w twarz gdybym ja spotkala.... Minel jakis czas ,lalki mu sie znudzily,teraz na zadna nie spojrzy,za to pelno w domu szabli,pistoletow,autek i innych typowo "meskich" gadzetow... ;-) Wg mnie nie ma sie co martwic,dziecko jest ciekawe swiata,wszystko jest dla niego nowe i musi wszystkiego sprobowac,dotknac,doswiadczyc.

Gość bojaźń
autyzm

Gość skoro bawi się z dziewczynkami
głównie i maluje wszystko na czarno, to pójdzie do zakonu. Tam chodzi się w 'długich czarnych sukieneczkach' a i 'dziewczynek' nie brakuje ;)

Gość ana 37
Nie powinnaś się tym przejmować moja córka jak była mała wychowywała się z braćmi rodzonymi i ciotecznymi na tym samym podwórku moje 2 przjaciółki też miały chłopców tak się jakoś złożyło że przebywała tylko w towarzystwie chłopaków co prawda kazała do siebie mówić syneczku albo jasiu jak miała 4 lata błagała mnie zebym ją obciela jak chłopaka i nie dała sobie założyć żadnej dziewczęcej ozdoby ani sukienki tylko bluzy i dzinsy chciala być ubrana jak dzieci z jej otoczenia a że byli to sami chopcy to wiadomo... nawet się martwiłam że będzie z tych ludzi "JESTEM KOBIETĄ ALE CZUJE SIĘ MĘSZCZYZNĄ". W końcu jak miała 6 lat poszła do zerówki poznała koleżanki i zaczeła zachowywać się jak prawdziwa dziewczynka teraz ma 15 lat wygląda i zachowuje się jak typowa nastolatka!! więc nie masz się czym martwić to minie z wiekiem!:)