Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek2332

dostałem w nos.. pomóżcie.. musze ładnie wyglądać

Polecane posty

Gość krzysiek2332

mam problem, dostałem wczoraj w nos na mieście.. nos cały mam spuchnięty, boli, pod oczami troche sine mam.. co mam robić żeby to znikło i opuchlizna.. ? jakie znacie najlepsze środki ? za 5 dni jade na wczasy i musze dobrze wyglądać.. :(( pomóżcie

Gość krzysiek2332
?

A nie jest zlamany? Moze powinienes do lekarza. To co opisujesz na to wyglada. Mialam zlamany nos po wypadku samochodowym, opuchlizna zeszla po 10 dniach:/Okladaj lodem i kup mas na opuchlizne-w aptece ci doradza.

Gość tapete narzuć
tak szybko, to Ci nie zejdzie. Okłady, maść, a oprócz tego może pożycz fluid od swojej dziewczyny/siostry jesli masz i sobie pomaluj nosek i tam gdzie kolorowo :)

Gość krzysiek2332
no tak musze zrobić.. troche pudru, fluid, jakoś to może będzie.. nos moze nie jest jakiś bardzo spuchnięty ale pod okiem mam troche fioletowe i tego wstydze najbardziej, pójde do apteki zaraz, niech mi ktoś doradzi co na ten siniak pod okiem mam zastosować.. stosuje altacet na ten mój nos.. a na siniaka.. znacie coś dobrego.. ?

Gość Robinzlasusheerwood
a w jakim mieście dostałeś w ten nos? 5 dni to za mało chyba

Gość krzysiek2332
w kielcach. od kolegi dostałem.. spoko kolega co nie ? :) to miały być takie żarty podobno no ale mnie trafił ze nos spuchł i troche pod okiem fioletu.. co za życie.. ide do apteki

Gość krzysiek2332
jakie zioła dobre są na limo pod okiem ?? czym moge przykładać ??