Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purpurowy szalik

PRZEDLUZANIE RZES=ile to u Was kosztuje

Polecane posty

Gość purpurowy szalik

Hej,zrobilam sobie kurs przedluzania rzes, chcialabym podnajmowac lozko w salonie kosmetycznym i zastanwiam sie jaka powinnam usatlic cene ok.70 rzes na oko, co zajmie mi 1,5 godziny. wiem ze normlanie w salonach ceny sa 500-600 zlotych z tego co wycyztalam na kafe, ale ja mieskzam w malym msiteczku ok.10 000 mieszkancow,wiec taka cene nie wchodzi w gre, jak dla mnie to oplaca sie to zrobic za 100zl plus cena za ktora kosemtyczka wynajmie mi lozko, ale chcialabym nieco wyecej niz 100zl ... mozecie napsiac ile to u Was kosztuje i w jakiej miescjowisc, zanczy sie jaka wielkosc tej miejscowosci i ile wam nakladaj rzes? interesuje mnie przede wszystkim miejscowosci z dolnego slaska, zwlaszcza z okolic klodzka,dzierzoniowa.

hmmm ale rozumiem ze to 500-600zl to za wstepne zageszczanie/przedluzanie rzes? ja sobie zageszczam ale place za to 300zl miesiecznie,za dwoje oczu hehe,zas na starcie zaplacilam 900zl:-O te 100zl jakie ustalilas radze Ci pobierac za uzupelnianie,a na start na Twoj wlasny dobry poczatek wybierz cene 500zl:)

Gość purpurowy szalik
dzieki,ale wlasnie pisze za 500 zl to ja nikgo nie znajde, ludzi w mojej okolicy na to nie stac. nie zakladeam wlasnego interesu bo mieszkam za granica i przyjechalam tylko na 3 miesiace. dlatego chce podnajmowac lozko u kosmetyczki.ale co to jest wstepne przedluzanie? jak to mozlwie ze na poaczatku placilas 900 a teraz 300?

Gość purpurowy szalik
ktos jeszcze?

Witam. Jestem dyplomowana stylistka rzęs. przedłużam rzęsy nowatorska metoda 1:1, pracuje tylko na profesjonalnych hipoalergicznychproduktach. Dojeżdżam do klientek jna terenie KOSZALINA i okolic jak i przyjmuje w domu. Pierwsze 3 panie które odezwą sie na forum czy tez zadzwonią otrzymają przedłużanie w promocyjnen cenie 99zł, cena stała 139zł. 790 821 307 Pozdrawiam i zapraszam Marta

Przedłużanie rzęs Wrocław ja płacę w cenie promocyjnej 75zł a uzupełnienie 50zł a jak przyprowadzę koleżankę to mam za darmo ,w gratisie :) jak dla mnie bomba. Jeśli chcecie kontakt dajcie znać :)