Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 americla

czy mozna to odmienic?

Polecane posty

Go艣膰 americla

Mam dosyc bycia slabym ogniwem, ktore jest ponizane przez innych, nie potrafie odpierac atakow slownych, nie umiec odpowiedziec nic sensownego, mam wrazenie ze moja aura alarmuje ''smialo wyzyj sie na mnie, mnie nie trzeba sie bac'' chcialabym potrafic stworzyc dystans, aby ludzie nie traktowali mnie tak jak to robia, chcialabym umiec ich przerazic i zawstydzic a niestety nie potrafie, moje zycie stoi w miejscu , nie robie krokow na rzod bo moja pewnosc siebie ipoczucie wartosi stale zanika, nie potrafie miec mezczyzny gdyz czuje sie jak ''cipka'' ktora nie umie ustawic ludzi ktorzy ja otaczaja. jak to zmienic? mam tego dosc...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
G艂owa do g贸ry, pewny ch贸d, wyprostowana sylwetka - to doda ci pewno艣ci siebie. Poza tym miej ironiczn膮 min臋, gdy kto艣 stara ci si臋 w jaki艣 spos贸b dogry藕膰, pora藕 wzrokiem. Niestety gierek s艂ownych musisz si臋 nauczy膰, ale nie jest to niemo偶liwe. G艂owa do g贸ry :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jujuhyhy
no nie wiem, to moze byc super ciezkie, kazdy z nas ma predyspozycje pewne, najwyrazniej do tego nei masz... co zrobic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajoka
ciezko to widze..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytytujnyh
nie iwem jak cipomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytytujnyh
xiezka spsrwaa