Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulkaaaaaaaaaaa

kiedys bardzo dbalam o swoj wyglad teraz mi na tym nie zalezy

Polecane posty

Gość kredka_kolorowa
A skąd wiesz, ze jest szczesliwy? Może żałuje :) zrób sobie przyjemnosc, a jemu odbierz zatysfakcje: zadbaj o siebie, idź do fryzjera, pomysl w jakim makijazu jest Ci ładnie, kup ładne perfumy, buty na koturnie i jazda :) nie musisz wystroic się jak clown, wystarczy ubrac sie nieco inaczej, tak, zebys czuła sie lepiej. i pomysl sobie, że jak on i ona Cie zobaczą, to beda zbierać szczęki z podłogi. a Ty w tym czasie poznasz kogos nowego, kto bedzie Ciebie wart. i kto jest zwycięzcą? ;)) pozdro! 3mam kciuki!

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
a najgorsze ze nie bylismy para to byly takie poczatki znajomosci spotkania, imprezy , pocalunkinic wielkiego a ja glupia takmocno sie zaangazowalam naiwna jestem:O w dodatku mam w sobie strasznie duzo zalu i nienawisci sama siebie nie znosze za te uczucia, nigdy taka nie bylam a minelo juz sporo miesiecy

Gość O Rany..
..Chcesz buzi...? :P

a tam mowisz czarna owca :P moze czekasz na ta odpowiednia . a co do niesmialosci, idzie ja przezwyciezyc tylko trzeba troche nas soba popracowac.

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
bo takie mam przeczucie ze sa szczesliwi:( a ja ich juz nie widuje bo musialam sie usuac dla wlasnego spokoju kochane jestescie, dziekuje wam ze sluchacie z cierpliwoscia moich zali:) 🌼

Gość Miałam to miałam..
Madziulkoo, to normalne, nie dokładaj sobie.. Masz prawo się angażować, gdy facet okazuje Ci względy.. Tyle, że nie warto.. Minie, zobaczysz.. tylko sie nie dręcz.. szkoda Cię... :D

Gość tarzan332
wiem dbam osiebie chodze nasilownie i takietam :) nieraz mam dolka a nieraz jest oki ale tak czysiak samotnosc jest najgorsza i to ze wiecie jak z komplami ciagle o sexie gadaja a ja cicho siedze bo nawet sie niekochalem nigdy i siara bybyla jakby ktos si edowiedzial :) dobrze ze sa afora takie mozna sie wygadac:)

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
teraz ma inna zdobycz..juz na stale:( ahh...a ja boje sie ze bede sama

Gość tarzan332
pewnie ze bym chcial buzi a ktoby niechcial he:)

Gość kredka_kolorowa
zobaczysz, wyżalisz sie i za jakis czas bedziesz się z tego śmiac :) tego kwiatu jest pół światu - zazwyczaj po czasie okazuje sie, zenikt nie był wart łez. po co marnowac swoj czas, to Twoje zycie, wez sprawy w swoje rece i do dzieła :) pewnie kazda z nas tutaj przezyla kiedys cos podobnego i kazda z nas sie z tego podniosła :)

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
no wlasnie a ja sie drecze durna baba sama siebie obwiiam nawet ze moze gdybym sie inaczej zachowala cos innego powiedziala bardziej pokazala ze mi zalezy...itd to potoczyloby sie inaczej:O

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
tego kwiatu jest pół światu ...a 3/4 chuja warte hihi:D

Gość O Rany..
tarzan, a paskudny z wyglądu nie jesteś..? ( z tym też Dużo można zrobić;) O sexie gadać żadna chwała: połowa twoich kumpli to erotomani gawędziarze.. ;D ..Nie ma jak Babskie Forum, nieee..? :D

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
a najgorsze ze wciaz targaja mna negatywne emocje:(

Gość tarzan332
a mi szkoda takich fainych dziewczyn co sa ztakimi burakami mam kommpli co sa z dziewczynami a coimpreze skok wbok albo agencie towazyskie i co wekend z inna zdradzaja je a jak sa z nimi to idealni partnerzy mili i wogole szkoda mi takich dziewczyn jabym nigdy swoiei niezdradzil

wiesz jak jest z facetami? jak widzisz ze on sie stara masz poczucie pewnoscie ze zawsze bedzie i odpuszczasz sobie' z facetami jest podobnie- zauwazyl ze jestes gotowa na zwiazek a on po prostu stchorzyl. nie dorosł do powaznego zwiazku, albo przestraszyl sie tego uczucia :)

Gość O Rany..
madziulkaa, normalna Jesteś!!! ..A z tym Ostatnim się zgadzam! Tego warte, co im Natura nieopatrznie dała.. :D ..Ale jest jeszcze ta 1/4.. :D

Gość tarzan332
nie niejestem mam 179w 81 kg piwne oczy krtkie wlosy najlepiei jakbym zdiecie wyslal bo z opisu itak malo widac a jakbym ci sie spodobal tobyc mnie rozpr wiesz ten 1 raz????????????????????????????/

Gość O Rany..
No to, tarzan, do dzieła.. Jakbyś nie zdradził, to jakaś na pewno to doceni... :D ..Masz buziaka.. :*

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
dorosl...ale z inna nie ze mna:O no fakt zostala ta 1/4 ale ta czesc juz chyba dawno zajeta:D

Gość tarzan332
nie tylko sex i nietypowy facet bo typowy to by iebyl samotny:) a o sexie wy dziewczyny chyba tez nieraz myslicie a jak ktos nigdy sie niekochal to marzy otym i fantaziuie to normalne:(

moze byla latwiejsza ta druga? a moze po prostu do siebie nie pasujecie? lepiej sie rozstac z tego powodu na poczatku- pomysl jakbys sie czula gdyby ci powiedzila po pol roku ze do siebie nie pasujecie?

Gość O Rany..
..Chłopie, tu nie agencja towarzyska... Za babą trzeba pochodzić, kwiatki kupić, do kina (na Truskawkowe wino albo ten nowy film Kolskiego - to Mnie.. ) zabrać.. Potem dopiero trochę buzi, tzw. inne i Dopiero.. Podoba się Kurs Uwodzenia...? :P

Gość tarzan332
a taak namarginesie to ma slabosc dokobiecych stop bo sa piekne ladne i wogole :)wsumnie wy dziewczyny jestescie piekne

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
nie wiem juz sama dziwne to wszystko..widac mam pecha do facetow

Gość tarzan332
no wiem ze nie odrazu i trzeba sie poznac a macie moze jakies samotne kompelki co szkukaja jakiegos fainego chlopaka??czy wszysdkie zaiete sa??