Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do osób które schudly

do osób które schudly

Polecane posty

co sie dzieje z wasza skóra??? czy po pewnym czasie ona sie zbiegła?

Gość jak sie chudnie powoli
i systematycznie to nie ma problemu ze skórą.

Gość zawsze skora wisi

Gość taaaa wisi
no chyba że sie stosowalo drakonskie diety i nie cwiczylo to faktycznie skora nie nadaża za utratą wagi.:O

wlasnie duzo cwicze i wolno chudne

Gość dalaj
ja straciłam już ponad 9kg i nic mi nie wisi. Wiadomo że gdy schudnie sie bardzo dużo to raczej nie ma szans aby nic nie wisiało. Wczoraj widziałam program o kobiecie która straciła 90kg i niestety ale skóry miała straszny nadmiar. Niestety ale przy tak dużej utracie masy ciała to normalne.

ja schudłam ok 14 kg i nie mam problemów ze skórą, ale chudłam bardzo wolno..:-) i nie cwiczyłam Pozdrawiam

Ja z kolei po ciąży bardzo szybko schudłam, w sumie 25 kg ...w ciąży przytyłam 15 kg, także zeszły mi te kg plus jeszcze 10 nadprogramowych ;-) brzuch mam płaski i bez rozstępów tak jak przed ciążą...ale myslę, że to nie tylko zasługa genów, ale regularnych ćwiczeń przed ciążą i po...pozdrawiam

a jesli ktos z was schudl i skora byla wiodka to po cwiczeniach wygladala lepiej??? co z piersiami?

Jas przytyłam bardzo gwałtownie ok 12 kg. Udało mi się pozbyć kilogramy przez umiar w jedzeniu. Jednak moja skóra na brzuchu przypominała rozczyn na ciasto drożdzowe:-(. Zabrałam sie za ćwicenia, pilates i aerobik wodny. Troszke pomogło. Poza tym kremy na modelowanie. Ale mam problem z biustem, na który już chyba nie ma problemu, w staniku to jeszcze jak cie panie moge. Ale jak zdejme biustonosz to niestety biust jest obwisły i już z tym raczej nic nie da sie zrobić....

szkoda

Gość jadrneee
jest! cwiczenia na jedrny biust, wiem co mowie. jest pelno takich na internecie, jak sie wzmocni miesnie to i cycki pojdą do gory :D

Gość Green Tea.
Ja schudlam narazie 8 kg w dwa miesiace, nie cwiczylam, skora ok, w ogole zadnych zwisow, mniejszy cellulit. Nie mam problemu z cyckami bo nigdy ich nie mialam, czy gruba czy szczupla :)