Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomada w smietanie

Jak okazac facetowi ze mi zalezy???????????

Polecane posty

A myślałaś? Może powiedz mu zgodnie z prawdą, że chyba za wcześnie na takie gdybanie i że musisz go najpierw lepiej poznać, a póki co to wszystko za szybko się dzieje? Naprawdę, jeśli jego intencje są szczere, to nie będzie Ci miał tego za złe.

Gość najlepiej NIE okazuj
bo Cie rzuci..parszywce zakute !!!!

Gość pomada w smietanie
Tak myslalam o wyjeedzie za granice ale juz dawno temu jak bylam z moim 1 chlopakiem ale nic z tego niewyszlo.Ja mu dzis powiem jak zadzwoni wieczorem, ze to koniec.Ale jak ma mu to powiedziec delikatnie??????????

Zależy z jakich powodów to jest koniec. Powiedz dlaczego dokladnie chcesz skończyć tę znajomość, to pomyślimy jak to ubrać w słowa.

Gość pomada w smietanie
ze niejestem jescze gotowa na nowy zwiazek i niechce go w ten sposob skrzywdzic.cos takiego.chce byc fair.i niechce konczyc tego bez slowa. zrywajac kontakt. i nieodbierac tel. czy nieodpisywac na sms.

To co powiedziałaś brzmi bardzo dobrze, myślę że może tak zostać. Ewentualnie możesz powiedzieć mu, że potrzebujesz przerwy i że spotkacie się jak wróci. Wtedy zaczniecie jeszcze raz, ale na spokojnie i zobaczysz jak on się zachowuje, a nie tylko jak mówi. To już jak wolisz, nie wiem jaki masz do niego stosunek i czy chciałabyś w przyszłości mieć z nim jeszcze kontakt.

Gość pomada w smietanie
wlasnie ukladam sobie w glowie to co mu dzis powiem.boje sie troszke jego reakcjo bo wiem ze to jest bardzo uczuciowy czlowiek.Tymbardziej ze sie sparzyl na swojej bylej, ze pojechal za granice zarobic kase zeby byla i dziecko mieli wszystko a ona mu tak sie odplacila zdradzajac go.

Tylko dlaczego w takim razie taki bardzo uczuciowy człowiek, który się sparzył na kobietach i to w dotkliwy sposób po 3 miesiącach wyznaje już miłość dziewczynie, z którą w rzeczywistości spędził kilka godzin? Ja się przejechałam na facetach i to nawet mniej poważnie, a mam taki uraz, że od 8 miesięcy nie mogę się przełamać w stosunku do kolejnego mężczyzny i jeszcze długo pewnie nie zaufam, a jemu już tak szybko trauma minęła? Kochana, naprawdę uważaj z tym człowiekiem. O niego się nie martw, martw się o siebie.

Gość pomada w smietanie
on z ta swoja byla niejest juz ze 4 lata .Ja tez sie sparzylam i on o tym wie robi wszystko zebym mu zaufala.A zdrugiej strony niecche zrywac kontaktu bo ja g naprawde bardzo lubie, uwielbiam z nim rozmawiac.A boje ze sie juz troszke zaagazowalam i ze sie zawiode bo jednka okaze sie ze to jednak nie to.I wyedy bedzie klops.

Ale co robi żebyś mu zaufała? Czy może mówi wszystko żebyś mu zaufała? Spotkaliście się przecież tylko raz tak naprawdę. Nie musisz od razu zrywać kontaktu jeśli nie chcesz, tylko powinnaś być BARDZO OSTROŻNA. Czyli przede wszystkim nie wierzyć ślepo we wszystkie jego słowa, nie pozwalać mu tak pędzić z tym "związkiem", nie robić poważnych planów, nie składać deklaracji, nie spieszyć się! Trochę nie rozumiem jego postępowania. Nie chce Cię skrzywdzić, a już po 3 miesiącach składa Ci na ramiona ciężar w postaci swojego uczucia, planów założenia rodziny, wyjazdu? Powinien być chyba bardziej delikatny. Wiedząc, że masz złe doświadczenia ze związkami powinien dać Ci czas na poznanie siebie (nie tylko przez jego opowieści, ale przede wszystkim czyny), na oswojenie się z sytuacją. To Ty powinnaś w takim razie decydować o tym kiedy i na jaki etap znajomości przechodzicie, a nie on.

Gość pomada w smietanie
Ale co robi żebyś mu zaufała.Tak na odleglosc i na teefon to jest trudne.Np. umowiamy sie na telefon danego dnia o konkretnej godzinie- zawsze zadzwoni punktualnie.To tylko tyle.

Zrobisz jak będziesz uważała, ja tylko podpowiedziałam jak z zewnątrz widzę tę sytuację. Uciekam teraz. Mogę ewentualnie spojrzeć do tego tematu jeszcze wieczorem (tak koło 22:00) jeśli byś jeszcze chciała chwilę pogadać.