Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek550

Pomocy!! Ważne!!

Polecane posty

Gość arek550

Hej mam wielki problem niedługo będzie 4 lata jak jestem ze swoją dziewczyną znaczy tak dokładnie to znamy się bo było kilka przerw w naszym związku…rozdzieliła nas pewna osoba z którą była 4-5 miesięcy… po powrocie powiedziała mi że nic ich nie łączyło oprócz pocałunków… ostatnio postanowiłem to sprawdzić bo nie na 100% jej ufam bo kiedyś mnie okłamała kilka razy i spotykała się za moimi plecami z tym byłym:/ i do dzisiaj z nim pisze mówiła że się nie zakochała tylko że to jej najlepszy przyjaciel… ostatnio wkradłem się na jej konto na naszej klasie okazało się że całowała się ze swoim kolegą a mi powiedziała że tylko rozmawiali na klatce:/ i wyczytałem także różne rzeczy które pisała z byłym i okazuje się że łączyło ich coś więcej (tak mi się wydaje bo świadczą o tym wiadomości)… wczoraj napisałem jej że się od kogoś tego dowiedziałem nie chce jej pisać że wiem na 100% prawde jaka jest ale ona ciągle mnie okłamuje… ja jej mówie żeby się przyznała a ona dalej brnie w kłamstwo i mnie okłamuje…:( nie wiem co mam zrobić czy powiedzieć jej i pokazać że widziałem te wiadomości czy zrobić to jakoś podstępem:( tak w ogóle to nie wiem czy z nią być czy nie skoro mnie tak okłamuje:( pomóżcie!! Co mam zrobić??

Gość arek550
moglibyście coś doradzić...