Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoztymzrobićPomocy

Co myślicie o związku 25letniego faceta z 16 letnią dziewczyną ?

Polecane posty

Gość fekfjdoi
Smiac mi sie chce z was. Jejku jak chce taka mloda to niech bierze. A pedofilia kochani to jest cos w stylu jak gosc molestuje dziecko. 16 latka to nie jest juz dziecko. Ma cycki, ma owlosienie, wie co to seks i wie kiedy jest na to gotowa.

Gość Pedofil
Witam... mam 28 lat a moja partnerka 16..., teksty które przeczytałem budzą we mnie wstręt do "Wujków i cioć Dobra Rada". Mieszkamy ze sobą pozostając w związku narzeczeńskim, kochamy się zwyczajnie. Nie wiem czy to zazdrość przemawia przez te posty czy wrodzony kretynizm..., nie wiem co z Wami zrobić... znajdźcie inne hobby, i dziękujcie Bogu za anonimowość...

Gość elo elo
Wtam, tak to czytam i mogę was wszystkch wysmiać. Bo macie jakiś chory schemat. Że 16 za młoda że 22 latka okey. A to gówn.o prawda. Jedna 16 latka może być zdecydowanie ciekawsza i będziesz miała z nią wiele więcej wspólnego niż z inna 22latką. Natomiast inna 16 latka może być jak 13 letnie dziecko. Lecz miej to pod uwagą, że może się Tobie przytrafić, że Twojej 16 całkowicie pozmienia się w głowie za 2-3 lata i będzie inna osobą niż jest teraz, lecz nie jest to reguła. Mam 23 lata, przerabiałem ten temat jak byłem w polsce. Gdybym nie wyjechał z kraju pewnie bylbym z nią nadal. Od roku jestem z 18 letnią brazylijką, poznałem ją jak miała 17lat, mieszkamy razem i myślimy o wspólnej przyszłości. Aczkolwiek tutejsze dziewczyny są zdecydowanie inne. Bardziej temperamentne i chyba od tego słońca bardziej dojrzałe ;) Więc życzę powodzenia jeśli masz okazję, a dziewczyna jest ogarnięta, nie jak te inne małolaty siedzące przed komputerami, biegajace po imprezach w poszukiwaniu fajnych kolesi to spróbować nie zaszkodzi, zobaczysz jak to jest i sam ocenisz, nie sugeruj się tym co inni powiedzą. Pozdrowienia z Brazylii.

Gość szestanstka ;]
Mam 16 lat ;] spotykam się z 24 latkiem i wiecie co?! jest więcej wspolnych tematow niz z 17 letnim gnojkiem . nie jestem blachą,nic z tych rzeczy po prostu mamy wspolne tematy,razem sie smiejemy,spacerujemy. jak na swoj wiek jestem ogarnieta ale wiadoma kazdy ma swoje jazdy. ON nigdy nie rozmawia ze mna na temat seksu..nie dazy do tego tematu. ale poweim wam szczerze ze czulosci typu buzi buzi u nas wystepuja.. autorze : NIE LICZ SIE Z OPINIA INNYCH, ROB JAK UWAZASZ ;] choc wiadome ze uczucia szestanstek sa rozne, ja np nie przywiazuje sie do mego partnera bo wiem ze to dlugo nie potrwa.. roznica wieky nie przeszkadza mi w spotykaniu sie. zwiazek oparty na rozmowach i lekkich czulosciach,. nie planujemy wspolnej przyszlosci, wiadomo on juz moglby miec zone i dziecko,a spotyka sie z nastolataka.. ;dd pSS. trzeba miec rozuum ;] pozdro koksy ; **

Gość Phoenix777
A ile wy macie w głowach? Nie wiem, po co autor tekstu pyta się jakiegoś tępego stada i motłochu o zdanie... By zrujnować sobie swoje marzenia dla przepełnionych zawiścią i chorą pseudoetyką (która a propos powinna być narzędziem i ułatwieniem, nie celem samym w sobie!) Polaków? Mam w dupie dawanie rad, ale polecam wam, idioci, obejrzeć sobie filmy w stylu "Agora", gdzie widać, co stado na waszym - jak wy to nazywacie - "poziomie intelektualnym" robiło z ludźmi, którzy choć trochę odstawali od stereotypowego, schematycznego (jak to nazwaliście? "inteligentnego"? :D ) toku myślenia. Zacytuję tylko swoje ulubione zdanie na ten temat: "Stado skona w masie." Autorowi zalecam jedynie, by trzymał się polskiego prawa, bo łatwo skończyć w więzieniu z obciętym penisem i całe życie mieć skurwione przez debili. (cytuję: Art. 200. 1. Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12. 2. Tej samej karze podlega, kto w celu zaspokojenia seksualnego prezentuje małoletniemu poniżej lat 15 wykonanie czynności seksualnej.) Mam 27 lat i wiem, jak myślałem mając ich 16 - miałem znacznie większe i bardziej bolesne doświadczenia niż wielu z 50-letnich jełopów, którym się wydaje, że wszystkie rozumy pozjadali tylko dlatego, że mają tyle lat ile mają... To nic, że chleją na umór; to nic, że bawią się w pantoflarzy jak 15-latki; to nic, że... ah szkoda mi sił na was. Wystarczająco wiele straciłem przez zdanie i opinie innych. Nigdy więcej nie pozwoliłbym sobie rujnować swoich (jakichkolwiek!) planów na życie dla waszego chorego światopoglądu! Miałem w swoim życiu kobietę 5 lat starszą ode mnie (więc jak czytam, że takimi młodymi zajmują się tylko ci, którzy nie mogą mieć panny w swoim wieku, to na śmiech mi się zbiera!), dziewczyny w swoim wieku i dużo młodsze. I wiem, widziałem, doświadczyłem, że wasz wiek, panienki, kompletnie o niczym nie świadczy. DEBILE!

Gość Phoenix777
A propos... "myślące i inteligentne stadko" ;D W UK za seks pedofilski uważa się, gdy ktoś współżyje z osobą poniżej 16-ego roku życia. Jeśli jest młodsza, nie jest jeszcze gotowa na seks. To nic, że każda 16-tka ma tam za sobą trójkąty, orgie... ale wg prawa i panującego światopoglądu nie jest gotowa. Prawo jest wyznacznikiem prawdy naukowej ;D W Polsce wiekiem tym jest lat 15. W Holandii - uwaga! - lat 12 :)) Jak widać, co kraj to obyczaj. Holenderki najwyraźniej dojrzewają seksualnie wcześniej niż Polacy, którzy z kolei są szybciej rozwijającym się narodem niż Anglicy hahaha :D W gatunku Homo sapiens sapiensis mamy więc wiele podgatunków... Homo sapiens holendensis, homo sapiens anglensis, homo sapiens pollensis ;D Jezu... jak mi was żal...

Gość taki jeden 123
ja w wieku 26 lat miałem do czynienia (tylko rozmowa przez neta ) z takimi małolatami 16-18 lat i taksobie w pewnym momencie uswiadomiłem ...po chuj mi to ? ...rozmawia sie fajnie do czasu bo takie młode smiesznie gadaja ..nawet jak są z tych ogarniętych to czasem nie rozumieja co pisze ,a same dziwnie tez gadaja ...i suma sumarum doszedłem do wniosku ze dla faceta takiego w moim wieku to z takimi małolatami mam 2 opcje; --olać je ,albo umówić się na seks ..związek z taką średnio widzę bo jednak 99% takich dziewczyn w wieku 15-17 jest niestabilnych ..no chyba zeby ewentualny zwiazek dla seksu ..i potem się rozstać ,,a czy to ją jakoś w sumie specjalnie skrzywdzi ? wiele dziewczyn traci dziewictwo w wieku 15-17 ,a czy to z rówiesnikiem czy ze starszym to ma jakies znaczenie ?

Gość taki jeden 123
"16-tka ma tam za sobą trójkąty, orgie"...czasem tego seksualnego luzu u nas w Polsce brakuje...wszyscy tacy jacyś zestresowani ;/ ehhh

Gość ddddddddddfsfsfs
jej rodzice i tak cię przegonią, odpuść sobie

Gość Phoenix777
No i właśnie o to chodzi. Każdy ma swój światopogląd, swój własny świat, swoje doświadczenia i swoje przemyślenia. Jeden odkrył, że 16-tki nic mu w życiu nie dają, inny, że właśnie je lubi, bo jest radośnie. Mając lat 17 zacząłem bardzo poważny, pięcioletni związek z 16-latką. Mój znajomy ożenił się dopiero w wieku 39 lat i i tak mu się nie ułożyło. Tak samo jak jeden odkrył, że jemu odpowiada katolicyzm, inny - pogaństwo, jeszcze inny - ateizm. Jeden lubi uprawiać seks 10 razy dziennie, innemu wystarczy raz na rok. Jeden kocha PO, drugi PiS, a trzeci (jak na przykład ja) sra na politykę. Jednego interesuje jedynie swoje konto w banku, inny ma gdzieś wartości materialne i dąży do Ducha; jeden woli dres, drugi skóry i długie baty. Szanujmy się wzajemnie, nie gwałćmy, nie mordujmy, a będzie wszystko dobrze. I prawo nie ma do tego kompletnie nic. Wystarczy tylko zainteresować się swoją własną osobą, pokochać siebie samego, rozwijać swoje zainteresowania i wtedy nie odczuwa się nawet potrzeby mordu czy gwałtu, czy krzywdzenia kogokolwiek.

Gość ddddddddddfsfsfs
sraty pierdaty, sam czujesz, że laska do ciebie nie przystaje, emocjonalnie jesteście na zupełnie różnych poziomach, choćby nie wiem jak dojrzała ta 16-tka była. chcesz dziewczyny do seks-układu? znajdź sobie starszą, która już jest gotowa psychicznie na seks i na poniesienie konsekwencji z tego płynących. sorry, ale 16latka na pewno nie jest gotowa na zostanie matką, a to nie jest wcale rzadki finał takich przygód. jak nie chcesz narobić jej kłopotów, choćby przez przypadek, to odpuść sobie lepiej. masz 25 lat, rusz mózgownicą, autorze. bądź świadomy w co się pchasz.

Gość daromil 666
Bierz co Ci życie przynosi :D

Gość normaliti
Ja mam 16 lat a mam chlopaka i on ma 28 jestem z nim 2 lata i wszystko idzie bardzo fajnie

Gość Ktoś

Nie rozumiem całego hejtu :''''') 

No chyba że Ci wszyscy ludzie nie wiedzą czym jest miłość 😉

Gość Pan Pedofil

pedofilia jest to fascynacja dziećmi, tym samym jest stwierdzenie nie poprawne, bo pociąg seksualny nazywa sie pedoseksualizmem.

Pedoseksualizm nie ma nic w związku ze zwyrodnialstwem czy wykorzystywaniem, bo jest to tylko preferencja seksualna.

O wiele bardziej krzywdzące są preferencje seksualne kobiet (pogarda dla małych chłopców, szukanie 'facetów')

Pedoseksualizm bardzo mało występuje, ponieważ mało którego mężczyzne podniecają dzieci, mężczyzn podniecają osobniczki z wykształconą seksualnością, czyli od ok. 10rż wzywż.

Gość 26 letni prawiczek

Sam bym mógł być spokojnie w związku z 16 latką, ponieważ w tym wieku nigdy nie miałem dziewczyny. Tematów do rozmowy by pewnie taka miała z ze mną więcej niż z takim 17 czy tam 18 latkiem. No i nie zależałoby mi na seksie tylko na uczuciu. Byłbym dla niej delikatny i z niczym bym się nie spieszył. Taki związek bym uznał za udany gdyby chociaż raz mi się udało taka pocałować i zobaczyć hak to jest chodzić z dziewczyną za rękę. Miłość nie zna granic,a taki związek nawet jakby się rozpadł byłby dla mnie cennym doświadczeniem. Nadrobiłbym to co w gimnazjum i liceum przegapiłem. 

Gość dhdhg

Marek Kondrat ma 68 lat i ma 30 letnią dziewczynę, z którą ma dziecko , czyli licząc tak:

gdy ona miała 16 lat on miał 54 !!!!!!!!!!! lata - mógłby być jej dziadkiem

Gość 26 letni prawiczek
3 minuty temu, Gość dhdhg napisał:

Marek Kondrat ma 68 lat i ma 30 letnią dziewczynę, z którą ma dziecko , czyli licząc tak:

gdy ona miała 16 lat on miał 54 !!!!!!!!!!! lata - mógłby być jej dziadkiem

Mimo różnicy wielu się dogadują i żyją razem. O to właśnie chodzi.

Gość 26 letni prawiczek

*wieku