Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoztymzrobićPomocy

Co myślicie o związku 25letniego faceta z 16 letnią dziewczyną ?

Polecane posty

Gość tt5
"Przecież to jest 9 lat róznicy autorze zajmij sie lepiej kobietami w swoim wieku a młodziutkie zostaw w spokoju" o i to jest wlasnie to o czym pisze

Gość CoztymzrobićPomocy
Nie jestem bogaty , nie mam super fury i nie jestem jeleniem.Zwykły ze mnie facet ale z klasą i kulturą .W życiu nie namówił bym do seksu takiej dziewczyny i nie to mi w głowie.Być może mam słabości akurat i tak się fajnie czuje w jej towarzystwie.Z jednej strony sam myślę że to głupota bo raczej to nie ma sensu ale patrzę też na to że w wieku 21 lat poznałem 15atkę i byłem z nią prawie 4 lata niestety nie wyszło.Nie namawiałem jej do seksu a o tym że doszło do współżycia zadecydowała jej rozmowa , i nawet jeszcze długo ja ją namawiałem żeby się solidnie nad tym zastanowiła bo to będzie jej pierwszy raz a nie chcę żeby później tego żałowała.Doszło do tego że po roku pierwszy raz się kochaliśmy i było cudownie ,ona tego nie żałuje i ja też nie a rozstaliśmy się z przeróżnych powodów .Chyba dam sobie spokój z tą 16latką i zajmę się swoim życiem ,faktycznie może to nie ma sensu ale co jeśli akurat mogło by być inaczej.

Gość heheheheh
a jakie kurwa poglądy może mieć 16tka ?? co britnej wyje i czy to ładne?? z powodów osobistych jestem zainteresowana opiniami społeczeństwa w tejże jakże drażliwej kwestii :)

miłość nie zna granic, ale też nie widzi co to śmieszność, przykład: były premier- Isabel, czaruś- zajączek......

Gość ona29letnia
Ja uważam , że wiek nie ma znaczenia. Jeśli jest między wami chemia to nie widzę problemu;) Przecież niejeden już był związek i pokazał że nie liczy się wiek. Liczy się to co między wami się tworzy. Ja trzymam kciuki...póki co mam jedna radę...pamiętaj że to ty jesteś ten \'\'starszy\'\'i to głównie ty będziesz myslał w tym związku. Chyba że ona jest też nad wyraz dojrzała w tej kwestii. Pozdrawiam;)

Gość to zalezy
heh znam mezczyzn w wieku ok 30 lat których ciezko mi sobie wyobrazic w roli ojca, meza znam kobiety które skupione na sobie i własnej karierze nie znajda czasu na macierzyństwo i bycie dobra zona. Czasami wiek niewiele mam wspolnego z dojrzałoscia emocjonalna. Na pewno ciezko jest z mysla ze sytuacje których doswiadcza 16 letnia dziewczyna sa tak dalekie id tego co towarrzyszy na codzien mezczyznie który ma 9 lat wiecej ale czas biegnie bardzo szybko, macie czas zeby sie poznac i wiele od siebie nawzajem nauczyc chyba nie musicie sie odrazu deklarowac co do przyszłosci tego zwiazku

Gość heheheheh
a będziesz jej tłumaczył skąd się biora dzieci|? :D heheheheheh żałośniste to jest :) w ogóle masz jakies pedofilskie sklonności 15 tka w wieku 21 lat a fuuuj !

Gość ej autorr
autorze ty widze w samych takich gustujesz miales 21 lat i jeszcze lepiej z 15 stka byles;] gratuluje;]i tu nie chodzi o zadna fure czy kase..ale o to ile ma sie w glowie i w jaki sposob mysli...kobietom po mniej wiecej w swoim wieku widac nie potrafisz zapimnponowac wic bierzesz sie ze malolatki

Gość Lambii
Powiem Ci tak, może wygląda na dorosłą ale to smarkula która sama nie wie czego chce. Zdąży jeszcze kilku facetów przed 20 rokiem życia. Ona powinna się teraz zajmować nauką, rozwijaniem swojego wnętrza a nie randkowaniem z facetami (zwłaszcza tyle starszymi). Narobisz sobie tylko kłopotów. Poza tym to wszystko też świadczy o Tobie nie uważasz? Przypuszczam że nie jesteś zbyt dojrzały psychicznie skoro uważasz że potrafiłbyś żyć w związku z dzieckiem.

Gość heheheheh
a ja się dowiedziałam, że mój luby z ktorym jestem 4 lata W wieku 22 lat był z 17tka (przez 1,5 roku), zaś w wieku 24 lat z 16tką I JAKOŚ tak źle się z tmy czuje On tłumaczy, iż one dojrzale były bleeeee i mam mieszane uczucia co do tego wszystkiego

Gość ej autorr
"Powiem Ci tak, może wygląda na dorosłą ale to smarkula k" ludzie wy w ogole wiecie jak wyglada prawidzwa kobieta?? szok!!!!!!!!

Normalka 🖐️ 16letnie mlode cialo i jest mozna legalnie... A opinie tutaj mnie smiesza :D Same mialy po 16 lat to lataly za starszymi, a teraz sa stare i zazdroszczą :P

Gość heheheheh
ej autorr no wyglada jak 16tka Ma wypchane cyckonosze i tone tapety :D

Gość sam nie wiem co grane
do autora, wiesz ja mam juz 26 lat, a dziewczynka ktora do mnie startuje ma wciaz 15lat, niedlugo skonczy 16 ale wciaz 15.... 10 lat roznicy! rozmawiamy przez internet,spodobala mi sie,wystarczylo kilka pieknych czulych slowek,by zakochala sie, fakt uwielbiam sex i ona ciagle pisze mi ze ma ochote ze ciagle by sie zemna kochala.daleko mieszka odemnie. wiec niewiem czy to mozliwe:/ jestem durniem, bo jakis zcas temu zostawilem dziewczyne w mniej wiecej swoim wieku ktora kochalem,to byl powazny zwazek,wspolne mieszkanie itp,mialy byc dzieci, a ja ja debil rzucilem, i nie widzialem od tamtej pory,nie chce jej,znienawidzilem,za to ze kochalem ze byla ona taka cudowna,dbala o mnie itp, najukochanasza osoba na swiecie,ona bardzo mnie kocha, i cierpi, wiem ze cierpi, a ja jej pisze ze jej nie chce.boje sie spotkania, bo wiem ze sie spotkam to wroce do niej, do tanca i do rozanca, nie wiem co we mnie wstapilo!!! ktos mi wyperswadowal byl ja znienawidzil bym jej nie chciel przestal kochac itp a co z ta 15 prawie 16 latka bede miec, jestem nerwowy, wiem jaka jest tamta, wie jaki ja jestem, a ta , zniszczy mi psychike jezscze, bo zaczynac od nowa, ja glupi pisze na gg do malolaty, a do mojej ukochanej kobiety moiwlem ze wyglada jak malolata. ma sliczna buzka,a ja glupi lusdzi sluchalem... a ta 15latka pyta ciagle jaki chce miec slub, czy jeszcze z kims pisze, igra zemna w opisy na gg, a mnie tylko pociaga jak to jest z taka malolata w lozku:/ a tam kochana spokoijna dziewczyna na mnie czeka, ja sie przekonac do tej mojje bylej ktora kocha mnie nad zycie?:/

Gość ona29letnia
DFS...zgadzam się z twoją wypowiedzią. Nie pamięta wół jak cielęciem był ;D;D

Gość heheheheh
no prosze zdzirki się wypowiadaja Jak mialam 16lat to SIE UCZYLAM< CHODzZILAM DO BIBLIOTEKI a nie szlajałam ze starymi prykami MAM rodziców KTORZY MNIE WYCHOWALI a nie wyhodowali !

A czym sie rozni 16 latka od np. 22 latki ? Niczym. Takie samo siano w glowie. No ale to niby studentka, chociaz i tak ma pstro w glowie

Gość fdfdf
ja ze swoim mezem poznalismy sie gdy mialam 15 lat(moj maz 21).sex w wieku 17... zalezy co dziewczyna ma w glowie..bo jesli jest 16-tka ktora juz sie sexila albo mizia sie jak powalona do facetow to slabo to widze.. ale jesli jest ok to spoko. tylko w sumie dziwie Ci sie,ze zwracasz w ogole uwage na takie malolaty:)bo Ty facet w kwiecie wieku,potrzeby swoje ma a tu co?szlaban na pewne rzeczy?dasz rade do dzwignac,przeskoczyc?

Gość heheheheh
no ludzie 16tka to 16 tka a 22 latka ma az o 6 lat wiecej !! to jest 6 lat doswiadczenai wiecej itd itp

Gość Natka1985
Podzielam zdanie większości forumowiczów. Ty jesteś już mężczyzną, a ona dzieckiem. Nie wiem jakby była dojrzała emocjonalnie i tak dalej to nie jest ona dla ciebie!!! Przypomnij sobie jak Ty myślałeś mając 16 lat!!! przecież ona dopiero dojrzewa, kształtuje się jej ciało i osobowość!!! Nie wiem jak taki pomysł mógł Ci przyjść do głowy.

Gość fdfdf
DFS dobrze prawi...

Gość CoztymzrobićPomocy
Dziewczyna ma 16 lat i dopiero wybiera się do liceum.Jest prześliczna ,zgrabna i założę się że ma ogromne powodzenie u facetów.Dziewczyna z tego co udało mi się z nią porozmawiać ma dość sporo kompleksów i uważa się za nie atrakcyjną.Jest całkiem normalną nastolatką ,może troszkę zwariowaną ale w jej towarzystwie czuję się fajnie i niestety "nie doświadczyłem" tego z tymi wszystkimi pełnoletnimi dziewczynami.Sam jestem bardzo atrakcyjnym facetem ,wysokim,szczupłym ale dobrze zbudowanym facetem o oryginalnej urodzie .Ja tej dziewczynie powiedziałem że chcę żeby traktowała to jako koleżeństwo i nic więcej , nie chcę żeby się we mnie zakochała bo nie chciałbym żeby później przeze mnie cierpiała.Mam rozum i potrafię go używać

Gość fdfdf
nie zgodze sie ze 16-tka to zupelne dziecko...moze byc dojrzalsza od tej 20-to latki jak juz zostalo to powiedziane. sam widzisz co zniej za"typ"-szaławił czy z zasadami?:)

Gość sam nie wiem co grane
jeszcze raz ja mnie dziwi mimo ze moglbym caly czas sex sex.. itp, ta panna poznana przez mnie na necie nie wstydzi sie mowic o sexie, ona bzykalaby sie caly czas, ta moja byla tak nie mowila smialo, dla mnie to dziwne ze ta malolata tak mowi, i o slubie, wyglada wieksza i jest wieksza od mojej ex, ale cos mi sie wydaje ze ma pstro w glowie, mimo ze wyglada na rozsadna panienke, bo jak wyglada na rozsadna to czemyu w hu..a mowi mi o sexie, az sie wystraszylem, taka poukaladan to do ksiazek, a ona zakochala sie w moich fotkach z NK a ja marze o dzieciach,ale kiedy z taka dzieci sie doczezkam?? chyba szybciej jak mi sie by wydawalo :/ kurde zly jestem,bo z moja byla pragnelismy dziecka,ona kochala dzieci kocha i mnie itp:/ popatrzcie co zmoze glupota z czlowieka zrobic . boje sie spotkania z byla, jesli wyjdzie z inicjatywa spotkam sie, boje sie, po tym wszystkim co jej zrobilem, ale zaczynam rozumiec ze to kobieta mojego zycia, nikt mnie tak nie kochal jak ona:(

Gość doswiadczyłam takiego uczucia
Też byłam taka "malolata" Facet w którym sie zakochałam miał 27, ja 20. Mam wrazenie ze jak na sój wiek jestem osoba dojrzała ale oczywiscie jest to subiektywne odczucie. Zakochałam się bardzo, jednak nic z tego nie wyszło on zdecydowal inaczej. Z perspektywy czasu mysle ze postapił rozsadnie bo róznica wieku była zauwazalna w naszych relacjach ale mimo to zrobiłabym wszystko by zmienic jego decyzje :)

Gość fdfdf
bierz co Ci los przynosi :)z zycia trzeba zbierac same kwiatki(a slysze ze ladny z Niej Kwiatuszek:)).w osty stopą predzej czy pozniej i tak wejdziemy...

Gość CoztymzrobićPomocy
Gdyby mi zależało na seksie to nie miałbym żadnego problemu żeby się z nią przespać .Nie chcę seksu i nie chcę marnować życia 16latce , po prostu fajnie mi się z nią rozmawia i jest ok .Żadnych podtekstów erotycznych nie mam i nawet samemu się sobie dziwię bo dziewczyna jest cud miód .99% facetów zaliczyło by taką na pierwszy spotkaniu i oszalało na jej punkcie, ja nie .

Gość lkjtghy65xrfz
stary ale jej nie zalicza - a czemu??? bo kazdy albo ma swoja kobiete, albo nie patrzy na takie zwiazki realnie :)

Gość lkjtghy65xrfz
i skad wiesz czy by zaliczylo???? a moze zaliczyli ?? com???? nie zaliczyli bo mysla racjonalnie

Gość CoztymzrobićPomocy
I bardzo dobrze bo sam należę do facetów którzy wiedzą jak się zachować.Ale spójrzcie jak jest dzisiaj , faceci starsi w moim i nie tylko moim wieku jeżdżą na dyskoteki i wykorzystują naiwne małolaty .Dookoła jest stado dorosłych facetów uprawiających seks z małolatami .