Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche mnie serce zabolalo

Jak odzyskac faceta, ktory byl mna zauroczony?

Polecane posty

Gość troche mnie serce zabolalo

Musze sie tu wyrzalic, nawet jesli nikt mi nic nie poradzi... W skrocie przegapilam okazje by byc z naprawde fajnym facetem, w sumie zle powiedziane, nie dana mi byla taka okazja. Poznalismy sie przez znajomych, zaprzyjaznilismy, on ma wszystkie cechy mojego wymarzonego faceta. Ja mu rowniez wpadlam w oko, wiem to przez kolezanke bo sie jej zwierzal. Jakos tak wyszlo ze ja wtedy bylam niby w zwiazku z jego kolega (zwiazek to zaden niebyl ale tak to bylo utrzymane) ale caly czas myslalam o tamtym, naprawde caly czas...pisalismy sobie czasem eski itd, ta znajomosc rozkwitala, stalo sie tak ze musialam wyjechac i nastapil koniec. Zadnych esow niczego z jego strony, ja probowalam utrzymywac kontakt a on nic. Od znajomych dowiedzialam sie ze ma dziewczyne, troche mnie to zabolalo, ciesze sie ze ja ma, ale mysle ze powinnam byc na jej miejscu, chcialabym! Czy mozna w jakikolwiek sposob odzyskac faceta ktory byl zauroczony mna? tak sobie mysle ze na okres wakacji sproboje o tym zapomniec bo i tak jestesmy z innych miast ale pozniej zaaranzuje jakos spotkanie, kurde glupieje :/

Gość gość
Przeżywałam w swoim życiu jedno rozstanie, ale na szczęscie znowu jesteśmy razem. Pierwsze dni to było niedowierzanie…. Nie potrafiłam zrozumieć, że face z którym byłam 4 lata zostawił mnie bez powodu. Przeszukując Internet w sposobach na Jego odzyskanie trafiłam na stronę http://urok-milosny.pl – i choć ciężko było mi w to wierzyć to podziałało. Wrócił się do mnie, jesteśmy razem i mamy już dziecko: )