Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sad_lucy

TYP SAMOTNIKA

Polecane posty

Gość sad_lucy

Czy to źle?? Wydaje mi sie, że nie znajde żadnej osoby która by mnie zrozumiała... Szczerze to czesto sie wstydze swojej samotności... Ludzie zazwyczaj tego nie rozumieją, chyba że poznam kogoś kto też przepada za samotnością, lubi wiele rzeczy robić sam.... Tylko to chyba mało realne:(

Gość
skoro lubisz samotność to czemu kogoś szukasz?

Gość sad_lucy
nie napisalam ze lubie samotnośc... Tzn, przez wiekszośc czasu lubie, ale czasem potrzeba mi drugiego czlowieka...

Gość rozumiem Cię
lubię samotność,wtedy odnajduję siebie samą a i służy ona mojej pracy; lubię też towarzystwo ludzi,jednakże najbliższe otoczenie wyselekcjonowałam w ten sposób,aby respektowało tą moją samotniczą stronę

Gość rozumiem Cię
kontynuując wątek----brak akceptacji mają u mnie osoby nachalne,plotkary i paple:D

Gość rozumiem Cię
Lucy,nie powinnaś być smutna,a już przenigdy wstydzić się z tego powodu. Owszem,pewni ludzie tego nie rozumieją,ale sporo osób(wbrew pozorom) ceni sobie samotność z wielu powodów. Nie zakładaj,z góry,że mało kto Cię zrozumie. Jest to jak najbardziej,realne(włącznie ze znalezieniem partnera i przyjaciół).

Gość rozumiem Cię
...ale oczywiście,należy uważać,komu się zwierzasz.Umiar wskazany. Pozdrawiam.

niestety nie rozumieją, samotnicy lubią być sami, a z ludźmi wtedy kiedy oni chcą.. to taki egoista na dodatek. ludzie tego nie rozumieją. ja już doszłam do wniosku ze jak nie rozumieją to już ich problem, trudno.

Gość Lady_Maggot
Też jestem typem samotnika. Ale jak wiadomo człowiek to zwierzę stadne i potrzebuje kontaktu z innymi. Jestem fizjoterapeutką i pracuję z ludźmi, rozmawiam z nimi, jestem miła itd. Pacjenci bardzo mnie lubią. Ale nie nawiązuję z nimi emocjonalnych więzi. Nie myślę co u nich, nie tęsknię jak ich nie widuję, współczuję im ale nie płaczę nad nimi. Mało kto mnie zna tak naprawdę, widzą tylą moją "maskę" którą zakładam w pracy. Mam tylko jedną przyjaciółkę i spotykam się nią raz na tydzień. Lubię spędzać mój czas wolny sama. Najlepiej jak nikt nic ode mnie nie chce. Mój facet jest podobny do mnie i dlatego dobrze nam razem, nie wisimy na sobie. :)