Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EskiFloreski

Tu wyjawiamy swoje sekrety o których nie wie nasza rodzina ani znajomi!!!

Polecane posty

Ja pierwsza zaczynam: Jak bylam po maturze to myslalam o wstapieniu zakonu. I pewnego razu poznalam taka zakonnice ktora powiedziala zebym przyjechala do jej zakonu na pare dni tak zobaczyc jak jest. Powiedzialam rodzicom ze jade ze znajomymi w góry, a pojechalam do tego zakonu ktory byl na drugim koncu Polski. Do dzis nie wiedza ze bylam trzy dni w zakonie i przygladalam sie zakonnemu zyciu.

Gość zycie jest do dupy
nikt nie podejrzewa, ze siedzena kafe;)

Gość fefsef
jestem zareczona od 2 lat z facetem 20 lat starszym w trakcie rozwodu od 4 lat ktorego kocham na zaboj i moja rodzina o tym nie wie, mysli ze jestem singieka...

Gość i jak zobaczylas to wszystko
to sie rozmyslilas?

no wlasnie, co terraz z zakonem??? slyszalam o wypadku gdzie zginely 4 zakonnice. 2 z nich mialy spirale :) wiec wszystko jasne

Było w porządku i czasem nachodzą mnie wciąz mysli ze moze moim powolaniem jest zakon. Tym bardziej ze Bog nie stawia na mojej drodze zadnego fajnego faceta.. Moze sie jeszcze zdecyduje.. Tym bardziej ze ostatnio modlac sie, przeczytalam taki urywek w pewnej ksiazce: Jedz szybko do Warszawy. Tam wstapisz do zakonu ;) Ja szczerze mowiac nie chce isc do zakonu, ale jesli Bog tak chce, to .. chyba nie odmowie mu. Na razie czekam na dalsze znaki od Niego. Co do zakonu: zakon ok, zakonnice tez ok Rodzinna atmosfera. To zakon bardzo maly. Bo wszytskich siostr w Polsce jest 13 z tego zakonu. Cos jeszcze moge napisac.. Zakonnice maja swoj samochod, i nim jezdza na zakupy ;)

Gość Do julki 3009
Julka napisz cos wiecej o tym wypadku lub daj linka

Julka tez o tym słyszałam, ale to juz daaawno było ;) A tak swoja drogą, to przeciez spirale mozna zalozyc dopiero po porodzie, wczesniej jest nie wskazana, ciekawe....

Gość Biszkoptowa babka
U mnie w rodzinie nitk nie wiem ze dziewictwo stracilam w wieku 15 lat. To samo moj chlopak nie wie. MYsli ze jestem jego pierwsza.

Przychodzi baba do lekarza z szyba i siekiera: - Co pani jest? - Szklarska Poreba. haha Przychodzi pol baby do lekarza: - Co pani jest? - Ba. Przychodzi baba do lekarza z pila w plecach. - Oj panie doktorze prosze mi pomoc. Glowa mnie boli, a jak mnie suszy, i jesc nic nie moge.... - To po co Pani pila ?? Przychodzi baba do lekarza z pila tarczowa w dupie. Lekarz: - co pani jest? Baba: - rzne sie na okraglo! Przychodzi baba do lekarza : - Panie doktorze zle sie czuje. Lekarz zdadal babe : - Niech pani codziennie rano na czczo wipija jedno jajko. - Panie doktorze, ale ja nie znosze jajek. - A kto je pani kaze znosic. http://old.jfiok.org/qwasy/baba3.txt

Gość Likwo
No fajne ghehhe

Gość do fefsef
ty się upewnij czy on na pewno jest w trakcie rozwodu :-o jemu taki zwiazek jest na ręke, nikt nic nie wie :-o

Gość mnoga liczba
Moj sekret jest taki ze kiedys z kuzynem bylo bardzo blisko..

Gość ja szukam jej
jestem kobietą i nikt nie wie,że kocham się w kobietach

Gość daaaaaaaaaaaaaaaa
nikt nie wie że próbowałam popełnić samobójstwo

Gość Katiliczka Ela
Ja raz przez roztargnienie wyniosłam koszyk ze sklepu samoobsługowego i jak się skapłam, to nie chciało mi się go odnosić i jebnęłam go w krzaki

Gość marylka.
a ja nasikałam do zlewu ,bo kibelek był zajęty ;)

Gość c-h-u-j
beeeeekkkniiecieee