Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lysy

zabieg

Polecane posty

Gość Lysy

Witam Wszystkich serdecznie! Chciałbym przedstawić mój problem. Od kilku lat przy oddawaniu stolca coś się tam działo. A to łaskotki itp. Aż tu nagle , na początku kwietnia uderzył we mnie silny ból. Poszedłem do lekarza 1 kontaktu. Po rozmowie stwierdził, że to chyba hemoroidy. Zapisał mi: detralix-tabletki,lidoposterin-maść, distreptaza-czopki. Mniej więcej miesiąc zażywałem tego wszystkiego. Zero poprawy. Dał mi skierowanie. Przeszedłem Kolonoskopię. Stwierdzono płytką szczelinę dł. ok.12 mm. Trafiłem do proktologa. Powiedział,że przeprowadzi zabieg nacięcia czegoś tam. Koszt - 2000 zł. ( prywatnie). Od Kwietnia minęły 2 miesiące. Jest początek czerwca. I o dziwo jest mi teraz dużo lżej. Nie powiem, że idealnie, ale wypróżniam się bez większych problemów i bólu. Zapytuję zatem bardziej doświadczonych w temacie:1) Czy poddać się zabiegowi? 2) Jakie spotkać mogą mnie powikłania po zabiegu takim? 3) Czy ten zabieg to ostateczność i jedyna droga do wyleczenia? 4) Czy może minie to wszystko tak jakoś samoistnie, jak się też i pojawiło? Dzięki, pzdro.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować