Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szzz kurwa szzz

ale mnie moj palant wkurzył jestem zła jak cholera!!!

Polecane posty

Gość szzz kurwa szzz

moj facet kiedy mowie cos do niego jest obojetny, mowie mu co mi nie pasuje, a ten ok , ile razy mozna to powtarzac. wkurzam sie , bo nie ma z nim powaznej rozmowy. wie ze nie jest miedzy nami dobrze , a on nic sobie z tego nie robi. gadlaismy pare 1h temu powaznie przez tel, bo nie mamy innej mozliwosci w tym momencie, i cos mu mowilam co mi nie pasuje, a on mowi "szzz szzz cos szumi, halo jestes? slyszysz mnie? szzz szzz szzz" rozlaczylam tak mnie wkurzyl :( i to jest to samo, wyrywa z kontekstu to co powiem i uzywa tego przeciwko mnie!! i to ciagle sa takie sytuacje, juz mnie to denerwuje! ma juz ponad 20 lat, a zachowuje sie jak dziecko! rozstac sie z nim? w ogole nie chce ze mna rozmawiac na tematy powazne, mowi ze interesuje go to co czuje, i jak mi jest, a teraz doskonale wie ze jest zle, i robi mi takie akcje z szz szz :|

Gość Lambii
W wieku 20 lat facet rzadko jest już dojrzałym osobnikiem. Mądrzeją (lub nie) przed trzydziestką. Jak Cię wkurza to go zostaw.

Mój ma 26 lat.. a zachowuje sie dalej jak dzieciak... Nie odzywa się :] i oczekuje ze sama sie odezwę... Hehe :D Facet zawsze będzie dzieckiem..

A ty stoicko wysłuchujesz jego pretensji, kajasz się i wprowadzasz w życie poprawki - już Ci, kurwa, wierzę...

Powiedz mu prosto z mostu, że nie życzysz sobie takiego traktowania i nie będziesz go tolerować. Albo zacznie się zachowywać jak normalny facet, albo niech spada. Proste. Jego strata, nie Twoja. A Ty powinnaś nabrać do tego dystansu i przede wszystkim stawiać siebie na pierwszym miejscu, nie jego. Uwierz mi, on słyszy jak powiesz mu coś raz. Nie trzeba powtarzać. A jak mu się nie podoba, to droga wolna. Takie jest moje zdanie.