Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala karnacja

biala karnacja

Polecane posty

Gość biala karnacja

Jestem biala jak snieg. Bardzo trudno sie opalam i to na czerwono. Bardzo bym chciala korzystac z lata, chodzac w spodnicach czy krotkich spodenkach. Do soalrium nie moge pojsc z powodu licznych pieprzykow, a nawet nie chce. Samoopalacze-katastrofa. Probowalam w tamtym roku i wyszlam cala w laty. Kiedys jak nalozylam spodnice, oczywiscie bez rajstop, nie moglam zniesc tych spojrzen przechodniow i komentarzy w stylu 'opal sie dziewczyno". jest dla mnie jakas rada? mam dosc dlugch spodni i meczenia sie gdy taki skwar a ja sie parze.

Gość gdzie ty mieszkasz ze takie
komentarze. Biale cialo to jest styl, elegancja, zdrowie. Popatrz na zurnale i miej w dupie, co mówią.

Gość biala karnacja
Mieszkam w naprawde duzym miescie. Coz niektorzy lubia wciubac nos nie w swoje sprawy.

Gość RGRGFF
wyjedz za granice gdzie sa ciemne dziewczyny, kazdy bedzie ci zazdroscil a fAceci beda leciec jak nie wiem:D

Gość RGRGFF
a serio to wiem co czujesz, ja tez jestem biala przez wiekszosc czasu w roku, ale w lecie sie opalam na tyle ze nie jestem biala (ale zeby to jakas super opalenizna nazwac to nie) ale musze sie nameczyc zeby odcien jako taki uzyskac a po 2 tygodniach nie ma po nim sladu:( ehh czego sie nie robi dla poprawy samopoczucia

Gość mam tak saom jak ty
Czy u mężczyzn jasna karnacja jest atrakcyjna ?

Gość a jak nosisz dlugie spodnie
w taki skwar, to sie nie patrza dziwnie? ;> z dwojga zlego, wybralabym jasna cere, a nawet precyzujac, wcale nie zlego. biala cera i skora, wyglada sie mlodziej i oryginalniej przy kiczowatej modzie a la Jola Rutowicz.

Gość RGRGFF
acha a inni mysla ze siedze aly czas w domu dlatego taka biala bo normalni ludzie jak wychodza na powietrze to chcac nie chcac lapia kolor :(

Gość biala karnacja
Dobrze ze nie jestem z tym sama. Ja moge chodzic caly dzien na sloncu a nic sie nie opale. Widocznie taka juz moja natura. Rzecz w tym, jak nabrac troche kolorku:(

Gość a jak nosisz dlugie spodnie
cyt. a inni mysla ze siedze aly czas w domu dlatego taka biala po 1. - a co cie to obchodzi, ze tak mysla, to jakas obelga czy co? po 2. - skoro jednak cie widza na ulicy, to jednak widza, ze nie siedzisz caly czas w domu ;>

Gość mam tak saom jak ty
Jak kobiety patrzą na mężczyzn z jasną karnacją ?

Gość jest coraz wiecej pieknych
białych dziewczyn, bo to modne. Noś bladosc z dumą. W koncu ty mozesz patrzyc z takim samym obrzydem na solarki. Nogi ostatecznie mozesz sobie machnac delikatnyn dobrym samoopoalaczem, polecam Dove.

Gość jest coraz wiecej pieknych
w kazdym razie u facetów z Australii mialabys bardzo duze wzięcie.

Gość Scarlet1976
Witam-mi się akurat podoba jasna karnacja.Lubię gotyckie klimaty i to jeden z elementów ze tak powiem;).Ja nie mam ajsnej dlatego używal o ton jaśniejszego fluidu.Nie rozumiem dlaczedo tylko opalone dziewczyny są jakimś kanonem piękna a niektóre czasem wyglądają okropnie jak przesadzą jakby się klapa od solarki zacięla;)Pozdrówki

Gość RGRGFF
ja np swoja jasna twarz polubilam ale nog nigdy nie zaakceptuje, biale nogi wydaja mi sie brzydkie i moga mi wmawiac ze to modne itd :O

teraz w ,,wielkim świecie\" docenia się jasną ,alabastrową karnację. Gwiazdy ją sobie chwalą.Niedlugo i ta moda pewno do Polski przyjdzie ,ale na to trzeba jeszcze trochę poczekać ;)

Gość Pracownica Plusa
Ja tez jestem blada jak sciana. W zasadzie jedyna wada jasnej karnacji jest taka, ze wszelkie niedoskonalosci sa bardziej widoczne :( A tak poza tym, to nie jest to zaden wstyd tylko czasami mi mowia, ze chyba zle sie czuje bo blada jestem i niezdrowo wygladam :P

Gość skjgefnikmtrhw
Ja również mam problem z jasną karnacją ale na wakacjach przynajmniej słoneczko mnie łapie moze nie az tak strasznie na ciemno ale zle niejest. A ja poleciłabym Ci tak: - sok z marchewki - ostatnio kupiłam Belissa Sun i rezultaty również są satysfakcjonujące ;) kończe pierwsze opakowanie i skóra brązowiejsza jest ;DD A podobno ze jak sie na słonce wyjdzie to kolorek ładnie złapie dzięki tym tabletkom ... zobaczymy jak z tym będzie bo jeszcze się nie opalałam.. Podsumowując na jasną cerę nic innego Ci nie pomoze oprócz beta karotenu zawartego własnie w marchewkach ;D

tak niektorzy narzekacie na ta biala karnacje a ja wam kurde zazdroszcze:)zamiencie sie ze mna ,ja wam oddam moja "latwoopalajaca sie" a wy mi swoja bielusienka:) mi sie zajebiscie podoba trupioblada skora,jest piekna:) moj chlopak ma taka i tez piegi i strasznie mu zazdroszcze:) nie narzekajcie bo dziwia mnie wasze kompleksy:)