Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po 30...

Salfazin, falwit, folik co jeszcze ?

Polecane posty

Gość Po 30...

Staramy sie z zona juz prawie rok o dziecko. Ja od kilku mies. Jem codziennie salfazin vitaral vit c. Zona je folik i falwit. Staramy sie tyle czasu i nic. Zona chodzi smutna po kazdej kolejnej miesiaczce. Mi tez jest przykro ze nie moze zajsc w ciaze ale udaje ze sie tym nie przejmuje :-( jak ja pocieszac ? Co dalej robic ? Podpowiedzcie cos

Gość kamasutrrr
powiedz tylko,czy robiliscie wszystkie badania?? Ja Cie doskonale rozumiem-my tez z Mezem sie staramy o dziecko.Na razie nic...Czasem trzeba uzbroic sie w cierpliwosc,a jesli lekarze mowia,ze jest ok,to wyjechac i sie zrelaksowac...

Gość kamasutrrr
Aha a moze warto by bylo Androvit brac??tam sa wszystkie niezbedne witaminki dla mężczyzn!!

Gość Po 30...
Nie robilismy badan bo nawet nie wiem jak sie za to zabrac. Nie mieszkamy w duzym miescie gdzie do androloga trzeba by bylo "kupe " kilometrow przejechac i zreszta trzeba wiedziec gdzie takiego znalesc itp. Androvitu nie bralem ale chyba trzeba o nim pomyslec. Podobno salfazin tez jest dobry. A ile czasu staracie ? Bedzie to pierwszy dzidzius ? I ile macie lat ?

Gość kamasutrrr
No z nami to dziwnie,bo jestesmy po slubie 2,5 roku-ja mam 27,maz 28 lat. I od 2,5 r nie stosujemy antykoncepcji,a tak staramy sie na maxa od stycznia-tzn celujemy w dni plodne.Maz robil badania i ma dobre wyniki.Ja natomiast" niby" ok,ale mialam tez operacje na sprawy kobiece.No i niestety na razie nic!! Ale daje mezowi Androvit,bo choc jak ja mniej plodna,to on niech bedzie b plodny!! Moze powinna Twoja zonka isc do ginekologa i zrobic badania podstawowe-usg dopochwowe,hormony,moze nie ma owulacji???I zalecalabym mierzenie temper rano przed wstaniem... Moze choc troche pomoglam..ZYCZE WAM DZIDZIUSIA,sobie tez;))Bylby to nasz pierwszy skarb!

Gość Po 30...
Dzieki za odp. Z Toba jest o tyle dobrze ze jestes przed 30 a moja zona juz kilka latek po i bardzo sie boi ze jest juz za stara zeby miec dzieci. Ja ja pocieszam ze jeszcze nie jest za stara na dziecko ale chyba moje slowa nie trafiaja do niej. Tez ci zycze udanych staran o dzidziusia :-)

Gość kamasutrrr
a bedzie to WASZe 1 dziecko??Ja nie uwazam,ze wiek moze pokrzyzowac plany z zajsciem w ciaze.Owszem trudniej zajsc,ale zobacz ile kobiet po 30stce zachodzi!!A czy wczesniej sie staraliscie??A ona byla u ginekologa?? Nie martwcie sie-luz,luz i jeszce raz luz:))

Gość Po 30...
Tak to ma byc nasze pierwsze dziecko i staramy sie prawie rok a witaminki jemy gdzies od pol roku. U ginekologa nie byla ale bede musial ja wyslac