Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlena1991

Problem przez który cięzko mi juz życ...

Polecane posty

Gość Marlena1991

Od jakiegos 1.5 roku po zjedzeniu obojetnie czegos mam masakryczne bóle brzucha. Takie uczucie okropnego przejedzenia. Ciezko mi siedziec i nawet juz oddychac. Dzisiaj zjadłam np jajko i sie koncze. Wiem , ze pewnie do 18 nic nie dam razy zjesc, bo ciągle jestem przejedzona. I tak juz bardzoo długi czas. Dziennie spozywam ok 600 kcal/mniej/wiecej a mimo to nie chudne. Ciezko mi juz z tym zyc, nie mam juz siły, nie moge zyc normalnie i jesc , czy schudnac. Lekarze to bagatelizuja. Maja to daleko.... Co to moze byc ?:|

Gość kamasutrrr
ja tak mialam jak mialam torbiela-do tego masakryczne wzdecia i b.puchlam mimo ze niewiele jadlam!

Gość kamasutrrr
a robilas gastroskopie-bo ja mialam doslownie wszystkie badania na zoladek i nic...dopiero jak usunelam torbiel ni stad ni zowąd wszystko przeszlo...

Gość Marlena1991
I tez nie moglas schudnac ?

Gość kamasutrrr
no nie moglam mimo ze jadlam minimalnie,ale jak mi wycieli torbielA,to teraz przy wzroscie 173 waze 52 kg,wiec w druga strone niestety!

Gość Marlena1991
To zazdroszcze . Ale moze od zawsze łatwo chudłas.. A skad sie bierze ta torbiel ? Bo u mnie raczej nie to, bo skąd. Jak to w ogole wybadac?

Gość kamasutrrr
u ginekologa...!!!Torbiel nie zawsze moze dawac sygnaly w postaci bolacych jajnikow!!Mnie akurat w ogole nie bolaly,tylko wlasnie ten zoladek-ciagle,masakryczne zdecia.Cokolwiek nie zjadlam czulam,ze pekam od przejedzenia...wycielam torbiel,zupelnie z innej beczki;)) no a potem okazalo sie,ze to ona blokowala mi wszystko w srodku!! Przebadaj sie u gina..USG dopochwowe wykaze co ci jest!

Gość Marlena1991
No mnie nie boli nic na dole, nic po bokach, ale ten żaładek;/ A ona sie z jakiegos powodu bierze :|?

Gość kamasutrrr
mnie nic kompletnie bolalo tez- w tych okolicach.Na jednym badaniu rutynowym wyszlo,ze mam torbiela.W zyciu bym nie przypuszczala,ze ten zoladek od tego!!!!Ale po operacji jak powiedzialam ginowi,ze czuje sie jak po operacji zoladka,stwierdzil,ze torbiel ma to do siebie,ze moga byc problemy gastryczne!!!A wiec jesli wyszly Ci idealnie badania atroby,zoladka itp(mi wlasnie tak),to idz do ginekologa i zrob sobie USG dopochwowe!!To nie musi byc to,ale w moim przypadku tak wlasnie bylo!!!A torbiela powoduje,ze sie PUCHNIE,nie tyje,a puchnie!!

Gość Marlena1991
No ja mam brzuch zawsze i nogi takie jakies "duze" no i twarz jakas taka za okrągła :| A rece i cała "gore" mam dosc chude. O tym nawet nie pomyslałam.. Torbiel ;O straszbue brzmi:|

Gość kamasutrrr
torbiel to nic strasznego... ja tez identycznie mialam-grube uda,twarz okragla...po operacji b schudlam...

Gość Marlena1991
Kurde , przeciez moja mama miala na to operacjie 3 razy, poniewaz ma problemy z wątrobą ;O Nawet nie pomyslałam... Ale ona nie schudła, chociaz w

Gość Marlena1991
chociaz jest juz po 40 , wiec moze trudniej.. no i wiecej niz ja je.

Gość Marlena1991
Ale objawy to: * zaburzenia cyklu miesiączkowego * krwawienia poza terminem miesiączki * bóle podbrzusza * stres * omdlenia * bóle głowy * odczuwalne bóle jajnika na którym znajduje się torbiel * mdłości oraz wymioty (rzadko, lecz zależy to od organizmu kobiety) A ja nie mam takowych

Gość kamasutrrr
tzn nie kumam??mama miala na watrobe czy na torbiela operacje??? Ja nie mialam ZADNEGO Z TYCH OBJAWOW!!!!!!A torbiela mialam i to b duzego!!!!SERIO!

Gość Marlena1991
Moja mama ma bole wątroby juz od paru lat . Szukala co to moze byc a okazało sie, ze ma torbiel na jajniku.

Gość kamasutrrr
ja tez tak mialam wlasnie-bole zoladka,a okres to mialam co do dnia,zadnych krwawien srodcyklicznych,zadnych bolow jajnika..zbadaj sie,bo torbiele tez moga byc dziedziczne;)POzdrawiam