Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noemi_24

Kurna co ja mam zrobić z tą puszczalską gówniarą!!!!!!!????????

Polecane posty

Gość noemi_24

Razem z narzeczonym mieszkamy w bliżniaku obok mieszkją moi rodzice z 19 nastoletnią siostrą.Rodzice prowadzą gospodarstwo agroturystyczne a moja siostra od 3 lat co roku bzyka się z letnikami ile wlezie mam dosyć tej gówniary raz ją nakryłam z synem letników miała wtedy 17 lat to mnie błagała żebym rodzicom nie mówiła i tak jest co roku 3 lata to już trwa daje dupy jak jakaś dziwka bzykała się nawet rok temu z 26 letnim facetem i przyłazi potem ladacznica i mi opowiada wkońcu się wkurzyłam i jej dałam delikatnie do zrozumienia że zachowuje się jak mała dziwka to się jebana obraziła a w huja z nią mam to w dupie niech się obraża to było w tamte wakacje całay rok się do mnie nie odzywała w maju znowu byli letnicy hiszpani a tydzień temu gówniara przylazła zaryczana że w ciąży jest!!! Teraz się czuje troche winna że nie jej nie dopilnowałam !!!!!!!!! Najgorsze jest to że hiszpan wyjechał i nawet nie ma do niego telefonu!!! nerwicy się nabawie przez tego szczyla!!!!!!!!!!!!!!

Gość cykorka
lać po mordzie i patrzeć czy równo puchnie, nie denerwuj się, to ona się puszcza i ew. jest w ciąży a nie ty. powiedz mamie, niech coś z tym robi.

Gość myślę że 86
To nie twoja wina! O co masz do siebie pretansje. A ona niech ci dupy nie zawraca tylko rodzicom powie.

Gość nie do ciebie należy pilnowani
e siostry tylko do rodziców zresztą teraz jest już dorosła więc sama za siebie odpowiada a rodzice pewnie nie moga wyjść z podziwu jakie ich gospodarstwo agroturystyczne atrakcyjne i ile się gości zjeżdża :P grunt to dobra oferta i atrakcje :P

Gość no to gites ze z hiszpanem
a nie z Polakiem :) To teraz trza pana odnalezc i alimenty beda :) No nie wierze ze Wasi rodzice telefonu do niego nie maja i danych ;/ Przeciez chyba nie wynajmujecie pokoi byle komu ;/

Gość noemi_24
ja się tym nie zajmuje więc nie pomyślałam że rodzice powinni mieć jakiś telefon i adres tego letnika:P musze powiedzieć gówniarze żeby przeszukała papiery

Gość jak co masz zrobić
niech gówniara sama się pomartwi i pomysli jak umie głow,ą co teraz zrobić. Niech sama powie rodzicom i szuka tatusia. Ty się czujesz winna? A w jaki sposób niby miałaś ją upilnować jak ją swędziała? Niech sama pogłówkuje, ciekawe na jaki pomysł wpadnie.