Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala_czekolada

PIERWSZY RAZ - jak wspominacie ?

Polecane posty

Gość biala_czekolada
jeszcze....20 :P

Gość biala_czekolada
a jestescie jeszcze razem :)

Faaajnie było.Tzn śmiesznie :P Niczego nie żałuje.On nie wiedział gdzie wsadzić,ja śmiałam się histerycznie.Ale czułam się bardzo bezpiecznie z nim :)

Gość zabka zielona jestem
ale jak tonie wiedzial gdzie jest cipka? co pomylilja z odbytem? hehe sorry ale ziwne to dla mnie ile on mial lat? jakis ciapa

Gość biala_czekolada
ja to zrobie ze starszym i doswiadczonym wiec sie nie boje ;)

Gość biala_czekolada
nie groza mi sytuacje w stylu-"on nie mogl tam trafic" looool :D

zabka zielona jestem- wiadomo,że wiedział gdzie jest pochwa,ale żadna,a przynajmniej większość z nas, nie ma kilkucentymetrowego rozwarcia, i facet,a tym bardziej 14letni prawiczek, nie zostaje tam wessany od razu,prawda? Dla mnie to nie było nic dziwnego ani krepującego,ciesze się,że na siłe nie znalazłam jakiegoś doświadczonego lovelasa. uśmiechnięte oczęta - więc daj mi alternatywe.Dla mnie ani słowo "gdzie" ani "wsadzić" wulgarne nie jest,no ale to już co kto lubi.

phiii poszukaj sobie sama innych slow to jak dla ciebie nie jest to wulgarne to nie zdziwie sie jak ppowiesz " ależ mnie wyruuuchał " zenujące :O, ale coz jak dzieci zajmuja sie sexem, to takie cuda nie widy wychodza...czemuż tu sie dziwic...

Gość RhiannnnAAA
Ja mialam na dyskotece jak sie spilam mialam 14 lat to bylo w zeszle wakacje super bo teraz ja mowie kolezankom jak to jest lubie sex mam chlopaka i sie pieporzymy czesto dosc co w weekand wakacje bedom i sie czesciej sex jest ok1!!!!!!

Gość Był dużo starszy
żonaty,bardzo go kochałam (ale nie miałam zamiaru rozbijać jego rodziny). Nie wiedział i się nie dowiedział,ze był pierwszy.Błona "poszła" dopiero za drugim razem tego wieczoru,bo była w kształcie półksiężyca(pooglądałam wcześniej:-)).Niestety byłam rozczarowana.Dopiero drugie spotkanie było czystą przyjemnością!

Gość dorzucę też moje zdanie
mnie zastanawia to, jak często jest używane określenie : " wszedł we mnie ", dla mnie oznacza to wejście gdzieś na pieszo, a wjechał -to jakimś pojazdem. Nie przypuszczam żeby ktokolwiek " tam " wchodził. Znacznie lepiej i dokładniej jest ( moim zdaniem ) słowo -"włożył ". Oczywiście można założyć, że jest to przenośnia, ale chyba nie trafiona.

uśmiechnięte oczęta - conajmniej dziwne,że porównujesz słowo 'wyruchać" z "wsadzić".Jedno jest faktycznie wulgarne,ale tego akurat nie używam :) Co by nie mówić- penetracja na tym właśnie polega,na wsadzaniu i jakkolwiek by uwznioslić seks to niewiele to zmieni. Prosiłam żebyś dała alternatywne wyrażenie,nie raczyłas,a jestem ciekawa jak wyraża się taka subtelna dama jak Ty :classic_cool: Dzieckiem od paru ładnych lat nie jestem,ale zgorzknieć tak jak niektórzy,khm, tez nie zdażyłam.

Gość dorzucę też moje zdanie
Jestem więcej jak pewny, używa " wszedł we mnie "

Bardzo mozliwe :P Moja znajoma,uwazająca,że są ze swoim cudakiem bratnimi duszami ,są sobie przeznaczeni i uzupełniają się jak mało kto,używała tego sławnego "wszedł we mnie",mając na myśli,że wtedy to cale uzupełnienie jest kompletne,oddają się sobie w całości bla bla bla.Po rozstaniu-"nawet wyruchać porządnie nie umiał" :D

Gość inga654
czesc a ja mam pyanie jak dziewczyna nie ma blony dziewiczej a dochodzi do pierwszego razu z chlopakiem to czy bol tez wystepuje? i dlaczego skoro blona jest juz przebita

Wiem ,że teraz pewnie wielu ludzi mnie zacznie obrażac , no ale cóż. Forum jest na temat pierwszego razu. Miałam 14 lat i na siłe chciałam być dorosła . Pierwszy raz naprawde sie zakochałam , niestety to nie byl odpowiedni chłopak , namawiał mnie do picia alkoholu itp. Myślałam ,ze jestem taka dorosła itp więc okłamywałam mame i chodziłam na imprezy . Za każdym razem kiedy wypiłam troche alkoholu , on to wykozystywał i dobierał sie do mnie. Pewnego razu zrobilismy to . Trwalo to chwile , bo ktos nam przeszkodzil . Byłam pijana ale pamietam wszystko ... Nie czułam bólu , bo jak sie potem dowiedziałam nie przebil mi błony , ale liczy się sam fakt. Od tamtej pory miałam wstret do niego... Zauroczenie przeszło mi momentalnie. Teraz jestem niewiele starsza , minely 3 lata a ja uwazam ,ze to był moj najwiekszy bląd w życiu . Nie chce już udawac dorosłej , bo w dorosłosci nie chodzi , o to kto sie bardziej upije , lub ile razy uprawial sex. Teraz mam chłopaka którego naprawde kocham i żałuje ,ze nie czekałam na niego , bo dopiero przy nim dojzałam sexualnie i wiem ile radosci moze dawac sex z ukochanym. Nie obchodza mnie wasze wyzywiska , sama dobrze wiem ,ze zle zrobilam .