Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieluszkowa mama

pieluszki???

Polecane posty

Gość pieluszkowa mama

jakich uzywacie w jakim wieku sa wasze dzieci i co ile zmieniacie? czy jak wiec\orem kapiecie i zakladacie czysty pajacyk rano zmieniacie na nowy?

Gość ja uzywan happy albo huggies
mój Jas ma skonczone 4 miesiące. zmieniam mu pieluche co 3 godz w dzień a w nocy to o północy i poźniej o 3 czyli jak się budzi żeby zjeść. rano zakładam mu czyste ubranko.

moja ma 6 miesięcy, używamy pieluszek Pampers rozmiar 4, w ciągu dnia zmieniam jej pieluszkę co 3-4 godziny lub jesli kupka to od razu. wieczorem kąpana jest o 19 tej i jak po kąpieli zakładam jej pieluszkę to zmieniam dopiero rano koło 7-8 gdyż nie budzi sie w nocy. w nocy śpi w pajacyku a na dzien zakładam świeże ubranko. ale tak do 2,5 mies zakładałam jej wieczorem świeże śpioszki i cały nastepny dzien w nich "chodziła" do kąpieli (chyba ze sie zabrudziły

Gość mama37
moja Amelka ma osiem miesięcy, używamy huggisów 4, czasami pampersów, też 4, kąpiemy ją o 19, zakładam świeżą piżamke lub pajacyk bawełniany , przesypia do 5 - 6 , a rano ubranko, w którym jest cały dzień, do piątego miesiąca w ciągu dnia była w tym w czym spala w nocy, pieluchy zmianiamy w zależności od potrzeby, czasami co godzinę, a czasami co cztery.

Gość swinska grypa
ja uzywam hagisow i pampersow a zmieniam jak cos narobi lub jak jest bardzo mokro tzn gruby jest pampuch. w nocy nie zmieniam , dopiero nad ranem o 6 lub 7. maly spi w pajacyku bawelnianym a rano go przebieram w inne ciuszki bo nie bedzie chodzil jak gowniarz. :) ma 4 miesiace i jest mezczyzna , nie? :)))

Gość nie zmieniamy w nocy
od początku prawie tak było przez pierwsze 3 tygodnie jej zmieniałam bo wybudzałam na karmienie co 3 godziny - po tym czasie całą noc z jednym pampkiem siedzi :P nie rozbudzam jej w nocy na zmiane pieluchy - podkreślam ze nigdy czegoś takiego jak odparzenia nie mielismy :) używaliśmy wcześniej pampersów a teraz DADA z biedronki. Wieczorem po kąpaniu jest pidzamka rano jest ubranko dzienne :)

Gość anielica z
mojej zmieniamjak jest juz zapelniony lub jak jest kupka to odrazu ma roczek wczesniej zmienialam co 4 godziny uzywam tylko papmersow bo od innych jej sie pupa odparza;/ przebieram ja 3 razy tzn do spania w pizamke nawet ak byla malutka(plus rozek) a teraz pod kolderka, jak wychodzimy na spacer, i jak wracamy ze spacerku bo zawsze jest uswiniona:)