Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madonna 22

Dziewczyny nie dajmy sobie wmowic! W obciaganiu fajnemu typowi NIE MA NIC ZLEGO!

Polecane posty

Gość Madonna 22

To faceci chca nas wsadzic w sztuczne schematy! Jak oni rzna po pare panienek to wszystko jest ok- panienki to dziwki a facet cool! A kiedy my komus damy to wyzywanie od "szmaty, kurew" itd... POWIEDZMY TEMU STOP!!! Obciagnie NIE JEST ZDRADA! Rownie dobrze moglabym wsadzac sobie w usta palce- i co zdradzilam?! NIE! To my dyktujmy warunki i pokazmy jak jestesmy silne!!!

Gość studentUMCS
wow!!!! skoro obciąganie nie jest zdradą to ja poproszę 3 razy

Gość chyba sama siebie chcesz
OSZUKAC !!!!!!! to jest zwykle puszczanie sie.Koniec kropka.

Gość Madonna 22
Glupoty gadacie! Boli was to ze dziewczyna moze myslaec inaczej i nie boi sie tego napisac. Facet moze rznac wszystko co sie rusza i nikt nigdy go za to nie skrytykuje. A kobiete juz tak- NAWET PO 1 RAZIE! Ja mowie temu stop!!!!

Gość studentUMCS
jak się wasi partnerzy nie myją to brudnego bierzecie

to jest fakt ze dziewczyna cokolwiek nie zrobi to zaraz dzwiwka;/ a facet im wiecej bzyknie tym wiekszy kozak hehhe;D

Gość Madonna 22
Widze biedny studencino ze jestes za glupi aby zrozumiec moja wypowiedz. TO JA WYBIERAMz kim to zrobie jak typ mi sie podoba. Nie daje byle komu

Gość studentUMCS
zaraz biedy:P rozumiem Ciebie dobrze jestem bardzo otwarty w tych w tej kwestii i tez uważam że to jest nie sprawiedliwe , mnie kobiety nazywają męską dziwką bo nie było kobiety której bym nie odmówił. A faceci mówią na mnie pedał bo wole żeńskie towarzystwo. Nie ty jedna jesteś pokrzywdzona przez los.

pierdolona feministka sie znalazla do garow kurwa