Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klmno

Czy MOŻLIWA JEST CIĄŻA, JEŻELI.... POMOCY!

Polecane posty

Gość klmno

... 18 dni po stosunku dostałam okres [10V] a wczoraj powinnam dostać i nie mam. Prosze o racjonalne odpowiedzi!

Gość o jej...
juz chyba 10 temat o tym samym zalozylas :/

Gość o jej...
dopiero jeden dzien okres ci sie spoznia dziewczyno... A jezeli juz tak sie martwisz to zrob badanie z krwi i sie wyjasni tu nikt ci nie da odpowiedzi bo skad mozemy wiedziec czyjestes w ciazy czy nie :/ a jeden dzien spoznienia to naprawde nie duzo.

Gość o jej...
I jezeli bedziesz tak sie zamartwiala to spozni ci sie jeszcze pare dni. Naprawde proponuje test lub badanie dla swietego spokoju Pozdrawiam :)

Gość klmno
już drugi test negatywny, ale dziwne objawy. ciągle sikam i w ogole.. Masakra ze mną się dzieje :|

Gość o jej...
spokojnie uwierz ze psychika potrafi zrobic baaardzo duzo :) a kochalas sie w dni plodne??

Gość klmno
Tak, to były dni płodne. Ale normalnie w maju miałam okres i wtedy mi test pokazła, że moge byś spokojna. A teraz znow wariuję, to jest chore, bo jesczze nie moge być w ciąży i się panicznie boję... Te moje dziwne objawy... Wczoraj też zrobiłam test i tez negatywny, no ale wciąz się zadręczam :| A okresu nie mam ...

Gość o jej...
okres moze ci sie spozniac od stresu naprawde, od tego ze ciagle o tym myslisz. W ciazy ujoronej dziewczyny rowniez nie maja okresu... To nasza psychika niestety. Moze poczekaj pare dni jak nie przyjdzie to zrob jeszcze raz test albo najlepsze wyjscie juz jak tak sie stresujesz to idz jutro zrob badanie z krwi i sie uspokoisz bo wynik bedzie w stu procentch wiarygodny :) z tego co wynika nie chcialabys byc w ciazy jak rozumiem?

Gość niepotrzebnie sie schizujesz
Nie jestes w ciazy.

Gość klmno
Nie mogę być w ciąży. Przede mną 5lat studiów. Kurde, nie wiem, co mam robić... problemem jest jeszcze moja niedoczynność tarczycy- nieregularność miesiączek. Nie wiem, czy to, ze nie dostanę uwarunkowane jest potencjalną ciążą, czy nie... Boją się. Ciągle o tym myślę. To jest naprawdę chore. Nie dość, że robiłam już 2 testy i miałam miesiąc temu okres- powinnam mieć pewność. jednak wciąż podświadomie o tym myślę i się zadręczam. Chyba oszaleję.. I przepraszam, ze tak wciąż o tym gadam i gadam, ale straszliwie mi ciężko. Być może z drugiej strony wygląda to dziwnie, ale... :)

Gość klmno
Co myśleć?

kobieto my nie jestesmy ginekologami !!!! Idz do lekarza i sprawdz albo kup test ciazowy!!! Ludzie po co takie topiki zakladacie??? Nikt tu nie jest jasnowidzem!!!

Gość klmno
Napisałam wyżej. Zrobiłam już 2. i 2 negatywne. Z tym, że ten pierwszy mógł być zrobiony za wcześnie.

Gość o jej...
skoro masz nieregularne miesiaczki to nie do konca mozesz wiedziec kiedy masz dni plodne... Postaraj sie o tym nie myslec bo na dobre ci to napewno nie wyjdzie. A nie mozesz isc jutro na test z krwi??

Gość najlepiej bedzie
jak nie bedziesz uprawiala seksu, nie doroslas jeszcze do niego.

Gość klmno
No niby mogę. Myslisz, ze te 2 wcześniejsze nie są wiarygodne? Hm.. jak szybko mam wynik "beta hcg"?

Gość o jej...
ja uwazam ze tamte testy ktore zrobilas sa wiarygodne ale proponuje ci zribic test z krwi dla twojego wlasnego spokoju, po co masz sie zadreczac. Ja uwazam ze w ciazy nie jestes ale jak zrobisz test z krwi to nie bedziesz o tym juz myslala. Chyba juz niechcesz o tym myslec skoro mowisz ze wariujesz... Wyniki bedziesz miala tego samego dnia

Gość klmno
Dzięki. Idę jutro na to badanie. :) Trzymaj kciuki ;)

Gość o jej...
No i masz racje. Daj znac :)

Gość klmno
Je je je. Wynik < 0,1 ;D Jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie! :)