Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hankaaaa

Moda na S

Polecane posty

Gość hankaaaa

czy oglądacie modę na sukces ? Przyznać się :) Ja oglądam :) _____________ http://tnij.org/djwj

jaaaaaaaaaaaa ogladam uwielbima:D, szkdoa mi teraz brook jest, prez ta taylor szmate;/

no ale ona jeszce malutka jest, to gra tak sztucznie, ale taylor to bym zabiła, no kurwa mac, jak ona mnie wkurwia, jescze wczesnije jak ona mowiła do ridga ze musi do niej wroci bo dzieci potrzebuja rodzicow;/ jakich dzieci kurwa, jak tez dzieci juz takie stare ze ja pierdole,tak samo ta starucha jebnieta stephani tez pojebane stare babsko

Gość hankaaaa
a ta stewka to też mnie nieźle irytuje !!!!!! i dobrze ze ten Tomas podrósł bo ten mały bym nie do wytrzymania !! _____________ http://tnij.org/djwj

noo, powiem ci ze niby głupi serial, ale taka wczuta jestem w niego, ten thomas dalej mnie wkuriwa jak sie z bridge kłocił, ze oni chca ojca( on z siostrami) a mała hope i ardzej sa młodsi to chyba im sie ojciec nalzey, ale ridge tez jest tepy miał 2 a etraz nie ma zadnej i chuj mu w dupe, dobrze brook zrobiła ze odeszła od niego

Gość hankaaaa
no niby serial głupi ale mnie tak pochłonał ^^ tam wszyscy są po troszku walnięci i to może dlatego to oglądam :)

Gość fiubzdziul
a co powiecie na operacje plastyczna aktorki grajacej taylor??? toz jakiegosz maszkarona - mutanta z siebie zrobial...