Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemjakajestem2009

Kto z Was spotyka się ze swoimi byłymi ex i z jakich powodow?

Polecane posty

zaczelam spotykac sie ze swoim ex,z ktorym bylam 3 lata.teraz ma dziecko z inną,nie kocha jej,wpadka, mieszkaja razem ale oddzielnie. rozstalismy sie 3 lata temu,nie dogadywalismy,bylismy za mlodzi na dojrzaly zwiazek. teraz on zabiega o to by widywac sie ze mna, zaluje tego,tamtego,widzi co stracil, wierze mu,widze to.dlugo by to opisywac. jednak nie chce inwestowac w zwiazek z facetem z dzieckiem. coz i tyle. wiec jaki sens ma spotykanie sie z NIM? KTO Z WAS SPOTYKA SIE ZE SWOIMI EX I DLACZEGO????

ja sie nei spotykam ale chcialabym a dlatego zeee bardzo mi sie podoba;D ja mu tez sie podobam, jakis czas temu nawet proponowal mi spotkanie ale nie doszlo do skutku przeszkoda jest to ze oboje mamy partnerow;p codziennie mam chec do neigo napisac ale nie chce sie narzucac

zaczernilam sobie nick- a moze jednak da sie powrocic do niego? zapewne czujecie cos nadal do siebie prawda? ---- A PRZESZKODA U NAS JEST JEGO DZIECKO. FAJNIE NIE?

MISSSELFISH macie partnerow? ale spotkanie przez wzglad na dawne czasy,czy to cos zlego? spotkaj sie z nim, moze cos ztego wyniknie,napewno bedzie sympatycznie

Gość ma_ła
ja sie spotykam ze swoim bylym, ale u mnie to bardziej skomplikowane. na szczeście widze ze to nie ma sensu. ja również nie chce inwestowac w związaek z facetem który ma dziecko. raz juz to zrobilam i żałuje

ma_ła- widze ze takie zwiazki nie udają sie. facet zawsze bedzie mial problem przez fakt ze ma dziecko. to juz nie to samo. ja jestem mloda tez kiedys chce je miec i chce by facet z ktorym bede miala dziecko,razem ze mna bedzie to przezywal i wogole. ja sie spotykam z ex, ale sama nie wiem PO CO

Gość ola ma kota
ja z moim bylym przez takie spotykanie sie zeszlismy sie i jak narazie jest zajebiscie,ale zastanow sie czy jestes gotowa na ten zwiazek i na dziecko ktore juz ma...

zaczernilam sobie nick- ja tez z nim zerwalam.i tez bardzoooo cieszylam sie z tej decyzji. widze ze moj ex sie zmienil, ale wole nie ryzykowac! wiadomo !!!! i ma dziecko ;] a to juz ogromna przeszkoda

czarna małpka- z musu? ciekawe;) w sumie u mnie checi są polaczone z musem-wynikajacym ze mnie samej, ze lubie ze musze .... hehe

powinnam kopnac go w dupe bo ma dziecko z inna, mimo ze sa "w separacji" zwiazek nie formalny ale ze wzgledu na dziecko. on ma dziecko,ja mam kogos,a jednak ciagnie mnie do niego. chyba powinnam przestac.

uppp

Gość roiboos
a ja mialam 4 eksów i ze wszystkimi sie spotykam i trzymam kontakt: z dwoma mam troche mniejszy kontakt z powodu odleglosci, ale jakies maile czy inne wiadomosci sie czasem pojawiaja :) spotykam sie z nimi nawet nie wiem czemu i nie wiem czemu oni chca sie kontaktowac ze mna, troje z nich jest juz w nowych zwiazkach. chyba mam do nich jakis maly sentyment a poza tym sa to bardzo fajni ludzie, z ktorymi moge pogadac o wielu sprawach i sie poradzic. i chyba oni tez mnie lubia. w sumie z zadnym sie nie rozeszlam w wojennych nastrojach, zadnych zdrad itp. tak to wyglada :)

Gość ja sie spotykam z ex
bo laczyl nas miedzy innymi dobry seks, teraz zadne nie ma obecnie partnera wiec laczy nas tylko seks. i jest ok :D

"zaluje tego,tamtego,widzi co stracil, wierze mu,widze to" taaaaa😴, zamiast wpieprzać się w związek, poszukaj sobie czegoś wolnego. i przestań ślepo wierzyć we wszystko, co Ci gada 🖐️

kurde,ja w sumie chciala bym zyc " w przyjazni" tylko czy sie tak da, skoro on ciagle dazy do czegos wiecej?? kuzwa....narzuca sie, a ja przez sentyment i ugaszone uczucia, nie potrafie mu odmowic..i poza tym mam do niego nieziemska slabosc;/

co jest kur- hehe fakt,hardcorowo, a co jesli bedziesz chciala z kims byc;> przyprowadzisz go do pokoju itd...wiesz... hmmm dziwne :) ale skoro wam tak dobrze,to ok:) jestescie razem ale osobno:)

dupa nie kobieta- ja nie chce byc z nim bron boze w zwiazku nie nie-ODPADA!

głównym powodem naszego rozstania było to ze nie chciałam brać mu do buzi po analu... a ta suka mu tak zawsze robi i on sie do tego przyzwyczaił ze teraz jest mu obojętne i wystarcza mu zwykle stosunki

HEHE TAAA PRZYWIAZANIE I PRZYZWYCZAJENIE.... a moze sprobujcie odnowic uczucia?