Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angeliussss

mam faceta o niskim wzroście to wstyd prawda?

Polecane posty

Gość mrauuu
Ale masz problem, dziewczyno. To ile byś chciała żeby miał? 190? A z resztą nie sądze by 170 to było na tyle mało żeby nazwać kogos kurduplem. A poza tym, ważniejsze jest dla ciebie szczęscie ojca, czy twoje własne?

Gość angeliussss
ale głupio mi przed rodzicami ze mam takiego małego faceta chciałabym zeby miał conajmniej 178 niby to niewiele wiecej ale widac diametralna roznice

Gość leza sraja i na
uu a twoj facet ma dziewczyne o niskim poziomie ajkju

Gość angeliussss
tylko dlatego ze nie chce malego faceta? boze i juz od razu z iq mi wyjezdza

Gość Bojalubię
Zgodzę się z 'leza sraja i na'

Gość angeliussss
a to kiedy dojrzeje?

angeliussss to moze niech chodzi na 6 cm obcasach:P akurat bedzie mial te 178 i zadowoli wszystkich Twoich znajomych,ojca:classic_cool:

Gość angeliussss
myslalam juz nad tym ale zle by wygladal w szpilkach :P

A ja wam powiem ze kiedyś w gimnazjum podobał mi się jeden chłopak, bardzo,bardzo. I ja jemu chyba też, zaczepki, zagadywał mnie itd:) A wyszła lipa bo ja się bałam tego jak to będzie wyglądało. A on był taki śliczny kurde no. Do dziś pluje sobie w twarz!! A miało być tak pięknie...

Gość angeliussss
nie moja wina ze jestem kobieta z klasa i mam wymagania :classic_cool:

Gość kiszka123
ty jestem p.o.p.i.e.r.d.o.l.o.n.a normalnie kobieto

Gość madziattt
to znajdz sobie wyzszego,w czym problem,dlaczego z nim jeszcze jesteś?

Gość ailsa24
ja zawsze mialam slabosc do wyzszych facetow, ale nie dragali, z takimi tez chodzilam wczesniej okolo 183-185, ale wyszlam za faceta z 172cm wzrostu i kocham go ponad zycie, nie jest chudzielcem, jest ladnie umiesniony, moze dlatego wyglada na prawde mesko, fakt faktem wolalabym zeby mial z 180 ale coz poradze ze wdal sie w tescia, nie w tesciowa ;) mimo wszystko kocham go i nigdy nie wtydzilam sie jego wzrostu, poza tym ja tez nie jestem wielka, mam 165 cm

Gość anka.m.
mój ma 174 cm wzrostu a ja mam 180 cm - i jaki z tego morał? Kochamy się bardzo mocno a wzrost i ogólnie wygląd fizyczny nie ma dla nas znaczenia :) Dodam tylko, że mój facet jest szczuplutki a ja jestem dobrze zbudowaną kobietką - wygląd i wzrost nam w miłości nie przeszkadzają - bynajmniej :) PS. w szpilkach nie chodzę, żeby mu nie było głupio - ale od tego roku to zmieniam, bo dowiedziałam się, że on nie ma na tym tle kompleksów ;) To tylko mi się wydaje, że za wysoka jestem ;)

Gość chyba musze sie napic
bardzo dobrze ze z nim zrywasz :P bo jezeli tylko wzrost jest dla ciebie problemem to znaczy ze na niego nie zaslugujesz ...

Gość dfsdf
ten temat napisał jakis chuj z kompleksami a wy daliscie sie nabrać

daj mi jakis namiar do tego chłopaka to mu napiszę żeby cię sam pogonił... Mam 168 cm wzrostu i nie jestem kurduplem, do tego moja kobieta jest nieco wyższa ode mnie. No i teraz co z tego?????????? Powodzenia życzę z takim podejściem. ps. może następny twój facet cię rzuci bo masz za krótkie rzęsy np....

Gość maskodont
zdrowy na głowe tego tematu nie napisał . Marna prowokacja

Gość Ellenaa
Wstyd to tak myśleć ;/ Gratuluję podejścia do ... miłości? mam nadzieję, że ten facet Cię zostawi, bo znajdzie sobie jakaś wysoką kobitkę ;p

Gość angeliussss
dla mnie wzrost ma znaczenie a nie mowcie ze dla was nie bo kazdy sam mowi ze wyglad niby nie ma ale ma znaczenie

Gość angeliussss
mam racje bo nikt nie zaprzeczyl

Gość Ellenaa
wygląd ma znaczenie, ale jeśli nic się do siebie nie czuje to i uroda nie pomoże. najważniejsze jest przecież uczucie, widocznie Twoje nie jest wystarczająco silne, aby nie zwracać uwagi na wzrost partnera.. może lepiej będzie jak ze sobą zerwiecie ;D (i nie jestem złośliwa)