Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmm01

Bawią się cały czas..

Polecane posty

Gość tandometria
Haha, zebys sie nie zdziwil, chloptasiu. Jestem w dlugoletnim zwiazku ale ja w przeciwienstwie do Ciebie, nie mam problemu tego typu. Mam o czym rozmawiac z pratnerem i wiem co wzajemnie nas do siebie przyciaga oprocz udanego seksu. W tym tkwi tajemnica naszego zgodnego zwiazku. Zadnych gierek za to mowienie otwarcie o swoich potrzebach. Jesli mam "dystans" do Twoich postow, to wynika on z tego, ze piszesz o sprawach WAZNYH dla Ciebie w sposob malo czytelny "Seks jest wazny ale nie najwazniejszy. Milosc jest dla mnie najwazniesza i to co czuje" - hihi oklepane slogany. A cos od siebie ? :D

Moja była powie, że jestem wspaniały itp. itd. bo zawsze byłem dla niej dobry to odpada.. Jest w sumie jedna tylko taka dziewczyna ale nie gadam z nią w ogóle.. Przez to właśnie jak mnie potraktowała. No ale może odnowie znajomość. W sumie nie wiem po co tu pisałem ale z gry wiedziałem, że i tak nikt nie zrozumie mojej sytuacji do końca. Pozdrawiam

Heh.. Tandomeria gówno dla mnie znaczysz. Nie będe ci nic udowadnia. Dla mnie jesteś zwykłą szaraczką bez ambicji, której priorytetem jest stworzyć w życiu sobie jedynie udany związek. Mam inne zmartwienia związane z rodzinną firmą więc nie pieprz banialuków. Jestem facetem a nie kobietą.

hehe... ile tu można się o sobie dowiedzieć. Doktor house.. Ja przynajmniej nie oglądam durnych seriali tylko pracuję

Nie potrzebuję się dowartościowywać bo znam swoją wartość i nie potrzebuję dowartościowywania a porady.

heh .. za to twoi rodzice pewnie mieli pole, że takiego dorodnego buraka wychodowali

W ogóle idioto ty.. Co ma wspólnego dowartościowywanie się z szukaniem drogi na to co w sobie zmienić aby zmienić swoje nastawienie wobec kobiet? Przynajmniej chcę się zmienić .. Dużo ludzi, chamów i prostaków nawet nie widzi swoich błędów

Gość I jeszcze moje trzy grosze
Mysle, ze jesli zwrocisz sie do tej dziewczyny, o ktorej wspomniales z prosba o porade, to masz szanse sporo sie o sobie dowiedziec. Ale podstawowy wrunek - zadnych pretensji o to jak Cie potraktowala i caly czas spokojna reakcja , niezaleznie od tego co uslyszysz.

hehe ... Uwielbiam kafe i ludzi, którzy myślą, że mają doktorat z pschologi :D Temat uważam za zamknięty

Haha :) rozbawiles mnie koles tym tekstem wyciagnietym zapewne z neta. Jak latwo takiego wnerwic :) Ja sie smieje z Ciebie bo wiem, ze Jestes dzieciak przejrzalem Twoje wypowiedzi i na 100%, nie Jestes dojrzaly (nie wiek o tym mowi) nawet Cie przetestowalem :P rzucilem prowakacje, a Ty natychmiast sie dales wciagnac :D dobra lece... dzidziusiu :) juz nie bede czytal Twoich smiesznych wypocin :) idz pracuj nad rodzinna firma :)

Gość tandometria
Hmmm, no wiesz, Ty dla mnie tez nic nie znaczysz. Jestes jedynie kupa jakichs tam literek w necie. W dodatku to nie ja , a Ty masz problem i do tego nie potrafisz go sensownie wyluszczyc. A prace mam niezla. W dodatku dajaca mi mnostwo satysfakcji. Tak wiec - nie oceniaj bo zostaniesz oceniony [na podstawie napisanych tu slow, a nie jak w Twoim przypadku - na podstawie domyslow] :D Masz racje tylko w jednym - niepotrzebnie tu piszesz i tracisz swoj cenny czas 🖐️ Ja sie tez swietnie TOBA BAWIE :D

Trzy grosze -- I o to właśnie mi chodziło .. O obiektywną poradę. Masz rację i myślę, że tak postąpię. Dzięki .. tylko się zastanawiam teraz czy ona będzie chciała jeszcze ze mną gadać. Ale myślę, że sobie poradzę. Thx anyway :)

w odp. na drugi post: Jak bys chcial sie zmieniac to bys sie zmienial, a nie pisal na kafe :D zreszta chec zmiany nie jest zmiana. Jak powiesz chce byc bogaty i zaczniesz zalic sie na kafe, to nic Ci to nie da dobra na razie, a co do doktoratu z psychologii to, nie jest on mi jeszcze potrzebny pozdro :P

heh.. I o tym własnie mówię. Piszecie jakieś bzdury. Najeżdżasz krowo na mnie, nie potrafisz nic wnieść do tematu i myślisz, że robisz na mnie wrażenie tłumacząc się przede mną, że masz dobrą pracę. Tylko, że to tacy jak ty zapieprzają, żebym ja mógł sobie kupić merca. Tym się właśnie różnimy. A z tym co mówił, żebym się dowartościowywał to ok, jesteś przebiegły jak lis i mnie przejrzałeś :) Gratuluję ! Zapisz sobie w pamiętniku

Gość I jeszcze moje trzy grosze
Dopoki nie sprobujesz to sie nie dowiesz. To moj ostatni post w tym temacie. Powodzenia! Napisz kiedys jak sie udalo.

Mialem juz, nie pisac, ale nie moglem sie powstrzymac. Nie zapisuje Cie w pamietniku. Zapisuje Cie w liczniku psycholi :D. Mozesz sobie nawet mercem jezdzic, nie zmienia to faktu Twojego poziomu smiesznego :D i te oburzanie typu nazywanie kolezanki "krowa" :) Nie przejmuj sie nim on pewnie teraz siedzi przed kompem i obgryza paznokcie, a ja sie brecham z niego, bo z takich trzeba :D, a odnosnie jeszcze tego merca pamietajcie, ze ludzie klamia :D

Doctor.. Ja naprawdę nie mam takiego wrednego charakteru jak ty, żeby mówić coś na pokaz typu, że się z ciebie brechtam. A brechaj sie, nie wierz, może to ty będziesz sprzątał u mnie po godzinach.

Gość tandometria
Doktorku, Twoje tez sa niezle [piatka !] Sam widzisz, ze autor nie nadaza ;) Do autora: mam prosbe - nie obrazaj ludzi bo nie masz takiego prawa chlopczyku. Zalozyles temat wiec trzymaj sie tematu i sluchaj rad osob, ktore tu pisza. A to zdanie: "Najeżdżasz krowo na mnie, nie potrafisz nic wnieść do tematu i myślisz, że robisz na mnie wrażenie tłumacząc się przede mną, że masz dobrą pracę. Tylko, że to tacy jak ty zapieprzają, żebym ja mógł sobie kupić merca. Tym się właśnie różnimy." - zechcij mi wytlumaczyc bo widze, ze zjadaja Cie emocje i nie wiesz juz co piszesz. Na koniec - przyjmij do wiadomosci, ze to FORUM, nie prywatny folwark, gdzie mozesz pisac co chcesz bez ponoszenia konsekwencji.

Na pokaz czlowieku ten caly topic zalozyles :). Ja sie nie brechtam na pokaz. Brechtam sie bo Jestes glupi :) i Ty sie dziwisz, ze dziewczyny przed Toba uciekaja. Nie pisze sie NIE WIERZ :D Ile Ty masz lat czlowieku :D Ja bede u Ciebie sprzatal hehe :) dobre :)

tandometria Dzieki :) Autor to pewnie dziecko, ktore chcialo sie zabawic tu i pokazac jakie jest mocne, ale dostalo pstryczka w nosek :)

do hmmmm.....koles,to co piszesz o tych wszystkich kobietach i o twoich podchodach do nich to mam dziwne uczucie ze ty chyba ksiazke gdzies przeczytales typu "jak poderwac kobiete" tylko te ksiazke napisal klasowy kujon czy tez geek..... jestes za sztywny,brakuje ci luzu chlopakow z pod bloku... troche cech Zorro i Babinicza:P

do hmmmm.....koles,to co piszesz o tych wszystkich kobietach i o twoich podchodach do nich to mam dziwne uczucie ze ty chyba ksiazke gdzies przeczytales typu "jak poderwac kobiete" AMEN

wiara - wierzyć .. no comment z twoją myślą analityczną. Reasumując to tandometria odwracasz kota ogonem. Obrażasz mnie sądząc iż udowodnisz mi swoją rację, która bądź co bądź nie ma racji bytu. Nie wniosłaś nic do tematu i nie dyskutujesz. Ty próbujesz mnie zgnoić jak na córę koryntu przystało. Doctor sam się plącze w swoich wypowiedziach sądząc, że znajdując sprzymierzeńców dalej robi mi na złość :) Coś mi się wydaje, że to właśnie WY jesteście niedowartościowani i musicie wykazać się z jakieś strony. Udowodnić innym, że jesteście lepsi. Złudna ambicja

heh .. właśnie sęk w tym, że nie muszę ich podrywać. Nie muszę bo same do mnie przychodzą. No ale desperaci z kafe powiedzmy sobie szczerze. Głodny sytego nigdy nie zrozumie!

Piszesz, ze ona Cie obraza, ale to nie ona Cie krowa nazwala :D Ja sie nie placze w wypowiedziach, po prostu jak kolezanka napisala Ty za mna nie nadazasz :) i po polsku nawet nie umiesz pisac :)