Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmm01

Bawią się cały czas..

Polecane posty

Przychodza, a potem odchodza :D Ludzie do ZOO tez przychodza ogladaja i odchodza. To Ty Jestes glodny na kobiety skoro sie tak tu rozpisujesz o swoich problemikach :)

Odpuść sobie po prostu, obejrzyj doktora house i napij się piwa. Może skapnie ci coś po tatusiu. Wyluzuj po prosu :)

Ja piwa, nie pije :) ogladac Housea, nie musze bo wszystko widzialem :) Ja jestem w pelni wyluzowany to Ty sie spinasz. Ja na Twoim miejscu zniknal bym z sieci, bo zalosne sa Twoje wypowiedzi.

Gość tandometria
Dzieki doktorku :) Pozwol, ze obronie sie sama 🌼 do autora: A coz takiego poza uraganiem innym wnosisz autorze do tematu sam ? Dziwny jest Twoj tok myslenia, i przedstawiania relacji dotyczacej wlasnego tematu. Zachowujesz sie jak baba w trakcie menopauzy i gubisz watek. Nie obchodza mnie sady o mnie. Ty masz pisac o sobie i swoich problemach bez uzywania zbednych inwektyw w stosunku do osob, ktorych nie znasz. Po to sadze zalozyles temat, jak sadze. Jesli nie bedziesz stosowal sie do norm jakie sa wymagane na tym forum, temat Twoj jak sadze zniknie [bo tak naprawde jest o niczym, no, moze pokazuje troche blizej autora w jego zagmatwanym psychicznym swiecie :D] Pozdrawiam myslacych logicznie i znikam z tego, watpliwej jakosci topicku z ulga :D 🖐️

hah :D Wiesz co Doktor? Chyba cie polubiłem .. Naprawdę :D mówie to bez ironi. Bo mamy coś wspólnego. Każdy z nas musi mieć ostatnie słowo :P Tak więc odpuszam bo mnie to rozbawiło. Niech będzie, że jestem chłoptasiem czy bóg wie jeszcze kim.

tandomeria .. nie będe się przed tobą kajał tylko dlatego, że ty tak powiedziałaś.

Gość tandometria
Hahahaa, przeczytalam, to co sama napisalam [jak sadze uzylam za duzo], co oznacza, ze moje poglady sa zblizone sa do pogladow nijakiego pana Kononowicza. Zegnam ten topick z nijakim rozrzewnieniem {czesc]. Choroba, az sie lza kreci w okku 😭 hihihihahahaha :D

tandomeria .. nie będe się przed tobą kajał tylko dlatego, że ty tak powiedziałaś. jakie Ty masz bezsensowne wypowiedzi :P Ja Cie nie polubilem :P I nie musze miec ost. slowa chyba, ze gadam z kims takim jak Ty. Tez juz lece. Podejzewam, ze korzystajac z tego rzucisz pae wyzwisk na ktore nie odpowiem. Wpadne pozniej :D I pozdrowienia serdeczne dla tandomerii ;) 3 maj sie cieplo. ;)

Poza tym łatwo jest wam obrażać mnie ponieważ to właśnie ja mam problem. Wynikający z tego, że nie mam innych problemów niż ten właśnie problem. Moje całe życie wygląda jak w wyżu demograficznym gdzie 80% to kobiety. To nie jest tak, że one się mną wszystkie bawią. Z niektórymi przeżyłem naprawdę wspaniałe chwile. Nie sądze, żeby to co mówicie pokrywało się z rzeczywistością w żaden sposób. Mówicie to tylko po to, żeby coś mi udowodnić. Żeby się właśnie obronić. Zero obiektywizmu przemawia przez wasze nieszczęsne rady.

Macie racje ... Jestem głupi bo dałem się wciągnąć w dyskusję z taką ciemną masą. Pozdrawiam

Przyjaciółka odzyskana.. Teraz tylko muszę pomyśleć o czym z nią pogadać.

hmmm01 Tak dobra wszyscy sa ciemna masa oprocz Ciebie :) mam nadzieje, ze wreszcie Jestes dowartosciowany :) i co kogo obchodzi Twoja przyjaciolka :) wiedzialem, ze jak tu za jakich czas wejde znajde Twoje smieszne wypociny :)

hmmmmm Ty jesteś głupi albo takiego udajesz. Jesteś łatwą zdobyczą dla kobiet....zbyt łatwą.Sam nie zaczepiasz tylko czekasz na ruch kobiety,a ten tekst ubawił mnie do łez---\'\'Wychodzą z inicjatywą po czym się oddalają. A ja nawet na nie uwagi wcześniej nie zwracałem. \'\' Nie jesteś pewny siebie tylko zakompleksiony\'\'chyba jestem przystojny\'\'\'\'chyba sie podobam\'\'itd,a te Twoje topiki?\'\'czy ona sie mną bawi\'\'dlaczego starsze kobiety mnie zaczepiają\'\' Jesteś dzieciakiem zapatrzonym w siebie za garść komplementów ,obiecanki seksu zrobisz wszystko:) a teraz możesz mnie zbluzgać :)

Dobrze powiedziane .. chuj cie to obchodzi lachociągu pierdolony. Się wpierdalasz tylko bez sensu tam gdzie cie nie proszą cwelu zasrany.

ehh .. nie chcę bluzgać bo może masz rację Może tak jest, że właśnie to jest ze mną nie tak a ja tak się bronię. Mam nadzieję, że uda mi się coś zmienić. Tylko nie wiem co

W takim razie jak powinienem się zachowywać, żeby wzbudzać większy szacunek u kobiet?

dziecko dorośnij albo kup sobie zabawki do piaskownicy nie interesują mnie Twoje problemy żenujesz mnie i tyle pozdr

Sami doradź jako dojrzała kobieta :) Daj przykład młodemu, który dopiero obiera sobie wartości.

hehe .. Fajnie patrzeć jak zbiorowo próbujecie kogoś zgnieść :) kafe ... heh

Gość szpieg z krainy deszczowcow
wloz se dynamit w dupe autorze a ujrzysz jasnosc. mozliwe ze ona olsni twoj zasrany umysl. bo jak dotad bredzisz jak popaprany.daj se siana cfelu.

Heh ... czy każdy musi się uginać pod waszymi durnymi opiniami ? :) Oby tobie założyli średniowieczną maskę wstydu. Przeczytaj sobie od początku topic.. pisałem normalnie.. Pierwsza tandecośtam wystawiła portret psychologiczny po 2 postach, potem doctor .. a potem heh .. wszyscy dali się złapać w grę i to że mam dobry dzień i chcieli mi powrzucać :D Pozdrawiam was naiwni ludzie

byłby noralny topic gdyby was język nie świerzbił. Wychwytujecie tylko to co chcecie wychwycić. Sedno sprawy was nie obchodzi. Byle dopierdolić komuś.

Chciales zeby od poczatku przeczytac ten Twoj topic niestety nie dalem rady po przeczytaniu pierwszego Twojego posta stwierdzilem, ze nigdy wiecej nie bede czytal twoich wczesniejszych wypocin :) Mylisz sie czlowieku to ludzie tez pocieszaja innych, ale jak pojawia sie kretyn to jak kretyn jest traktowany- proste. Twierdziles przez caly Topic, iz Jestes obrazany. Pozwol wiec, ze przytocze pare Twoich wypowiedzi \"Tandomeria gówno dla mnie znaczysz. Nie będe ci nic udowadnia. Dla mnie jesteś zwykłą szaraczką bez ambicji\" \"W ogóle idioto ty...\" \"Najeżdżasz krowo na mnie\" (WYPOWIEDZI ZE STRONY 2) Dodatkowo czlowieku naucz sie pisac po polsku. Twoje wypowiedzi sa chaotyczne i pozbawione sensu. Pewnie teraz sobie wmawiasz ONI SA IDIOCI, A NIE JA, BO ONI MNIE OCENIAJA, A JA JESTEM TAKI WSpANIALY. Powiem Ci, ze chorzy na schizofremie tak wlasnie mysla, ze wszyscy sa chorzy procz ich samych. Twojej inteligencji zostawie ogdadniecie znaczenia tego dla Ciebie (ufam, ze troche inteligencji masz tylko skorzystaj z niej)

heh .. pisałem o problemie tak? po czym nawinąłeś się Ty z tekstem o kretyńskim myśleniu. Zacząłeś i zaprzeczasz..

heh no bo jak tu się nie wkurwić jak człowiek prowadzi normalny topik, może nienormalny problem ale nikogo nie obraża. Potem przychodzi ktoś taki jak ty.. i się zaczyna bo jeden i drugi nie chce odpuścić mimo iż sam twierdzi, że tego nie robi. Jednak czyny mówią same za siebie. Ja się tylko broniłem. A co miałem powiedzieć .. tak masz rację .. jestem kretynem bo mam jakieś tam problemy z kobietami? Nie uważam się za kretyna i nie wydawaj następnym razem osądu po paru postach

Dalem Ci osad widzac jakie byly Twoje posty, a w rozmowie z Toba utwierdzilem sie w przekonaniu o Twojej dziecinnosci. Juz mi sie nie chce nawet cisnac Ci. Ide sobie wpadne jeszcze :P

"Pisales bo liczyles, ze ktos Cie dowartosciuje myslenie kretyna prostym jest." Wyssałeś psychoanalizę razem z tadetnąmorią z palca to się dziwisz, że cie obrażam? Poza tym się dobrze bawiłem :) I nic na mnie to wrażenia nie zrobiło.

No widzisz, więc do chuja nie wmawiaj mi, że ja zacząłem. Miałem kiepski dzień i popisałem parę głupot. I tyle. Czy to świadczy o dziecinności? Jakbyś spotykał czasami takie intrygantki jak ja to też byś się zastanawiał. Trochę wyrozumiałości chłopie!