Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmm01

Bawią się cały czas..

Polecane posty

Gość szpieg z krainy deszczowcow
do autora ->idz spac.bedzie to wyzwolenie od glupoty na forum :P

Teraz to mnie rozwaliles :) Troche wyrozumialosci hahahaha :D Kolezanka ma racje pograzasz sie :) Gdyby nasze teksty nie zrobily wrazenia na Tobie to bys sie nie spinal teraz :) czlowieku naprawde juz mi sie nie chce Ci cisnac bo z kazdym postem sam sobie cisniesz ;) Ale dobrze sie zabawilem gadajac z Toba :)

Jeżeli pozwolenie aby dać się sprowokować nazywasz głupotą to masz rację. Jestem głupi, że dałem się sprowokować obelgom innych osób.

Ktos powinien z sieci zniknac, bo zenujace sa te teksty. Przespij sie czlowieku. Piszesz, ze tu jest jak w sejmie, nie zgodze sie z Toba PRZEZ TAKICH JAK TY JEST GORZEJ :P Zaprzeczasz sam sobie bez przerwy :) i po polsku nie umiesz pisac :P

a ty doktor dalej nie widzisz własnej hipokryzji.. Ja swoich problemów sie pozbęde jak się wyśpię a ty będziesz dalej tkwił w hipokryzji :)

Nikt, nie rzucil CI obelgi to Ty pierwszy zaczales wyzywac i przeklinac czlowieku. Mysmy Cie tylko krytykowali :) Ja mam taki sposob bycia, ze jade ludzi, ale jak mi sie nawinie ktos taki jak Ty to sie zabawie zawsze setnie :)

Jeżeli ktokolwiek się tu pogrąża to robisz to ty bo ja i tak już się bardziej pogrążyć nie mogę :) piszesz: Pisales bo liczyles, ze ktos Cie dowartosciuje myslenie kretyna prostym jest. ja na to: hehe... ile tu można się o sobie dowiedzieć. Doktor house.. Ja przynajmniej nie oglądam durnych seriali tylko pracuję a ty: Pracujesz nad rodzinna firma ? Pewne dzieci z probowek produkujecie, a Ty Jestes jednym z produktow :D Jesteś chamem i hipokrytą.. takie jest moje zdanie :)

hmmm01 Jezu jak to przeczytalem to sie zdziwilem na maxa :D Czy Ty wiesz czymjest hpokryzja ;) ? Sam w nia wpadles ;) Problemy nie znikna jak sie wyspisz, ale jednego glupiego czlowieka na sieci mniej bedzie. Moze jak jutro wstaniesz to spostrzezesz ile glupot napisales. Nie pograzaj sie.

Nie jestem hamem tylko cynicznym czlowiekiem chamem Jestes Ty bo nazwales dziewczyne krowa :P Ja Uzylem prostego narzedzia jakim jest prowokacja, bo chcialem spr. czy Jestes dziecinnym kretynem. I oczywiscie rzucies po 2 minutach zalosnym tekstem, ze moi rodzice maja pole i wyhodowali buraka :P Uczepiles sie hipokryzji i ciagle to powtarzasz nie znajac znczenia tego slowa :)

już się bardziej pogrążyć nie mogę Ja tez myslalem godzine temu, ze bardziej sie juz, nie pograzysz, ale jak widac wszystko jest mozliwe :)

Przynajmniej jakaś dyskusja się toczy a nie nudne "chłopak mnie zostawił co robić". Sztuka obrony przed narzucanym tokiem myślenia jest cenną umiejętnością. I warto się tego uczyć .. Nawet jeżeli druga osoba ma rację. A przede wszystkim jak cię obraża. Nawet w internecie. Idę spać i już nic nie piszę. Mam nadzieję, że ty też nie napiszesz bo już nie próbuję dyskutować. Pozdrawiam i heh ... trochę zrozumienia następnym razem jak ktoś ma problem z kobietami :)

Przestań udowadniać, że nie wiem bo wiem.. Wcześniej mówiłeś, że pierwszy zaczynam. A sam zacząłeś. Nie powiedziałeś, że jestem kretynem dla tego bo użyłem stwierdzenia "krowa" tylko zbagatelizowałeś mój problem bo nie chciało ci się czytać. A jakbyś powiedział jakby ktoś cię nazwał kretynem, co? Na żywo długo bym się nie zastanawiał co zrobić

Dobra spoko juz Ci nie musze cisnac bo przegrales nawet nie wiesz co to hipokryza. Ja mam zrozumienie dla ludzi, ktorzy maja problemy z kobietami, ale przeczytaj sobie jeszcze raz wszystko co pisales i na serio pomysl troche nad soba. Pozdrawiam i prosze o powtorke z jezyka polskiego Twoje wypowiedzi pelne sa niespujnosci i sa chaotyczne.

ok przyznaję się, że przegrałem 1:1 dla ciebie :P nie no żart .. chyba musze popracować

Niestety czytalem wszystkie Twoje wypowiedzi i stwierdzilem, ze Jestes tym kretynem dopiero wtedy gdy tak debilnym tekstem na dziewczyne wjechales. Jak ktos uzywa wobec mnie takiego wyzwiska to nie mowie do tej osoby A TY POJEBANCU POKURWIONY czy cos w tym stylu. To cecha ludzi slabych. Lepiej poslugiwac sie cynizmem, a takie osoby jak Ty naprawde latwo zjechac :)

Też tak myślę, że muszę nad sobą popracować.. heh ... miałem dzisiaj zły dzień .. ale już mi przeszło. Obiecuję nigdy więcej nie pisać takich głupot na kafe ;p

Też tak myślę, że muszę nad sobą popracować.. heh ... miałem dzisiaj zły dzień .. ale już mi przeszło. Obiecuję nigdy więcej nie pisać takich głupot na kafe ;p I sie wyjasnilo :) Pozdrawiam dobranoc :)

nom .. w teście pisanym to się zgodzę. W 4 oczy to różnie bywa

hehe .. jak się bronić w przyszłości wtedy? Nie dawać się ponosić emocjom? Z tym też mam problem.. hmm .. w takich sytuacjach można się więcej o sobie dowiedzieć niż jak się słyszy to co chce się usłyszeć. W sumie to dzięki, że mnie zjechałeś "mądrze" :P Pozdrawiam dobranoc :D

Wlasnie to jest Twoj problem dajesz sie poniesc emocja i to jest Twoj blad. Ja co kolwiek mi nie powiesz niby obrazliwego mam w to wylane i sobie tylko beke krece, a nick Doktor House mam bo mi wszyscy mowia, ze jestem taki wredny jak on. Po prostu mowie zawsze to co mysle :)

Gość co to za brednie
koles zapytal a tu jak na targu, slychac wszystko krzyki, wrzaski,pierdy, baki- kompletnie wszystko tylko nie odpowiedz na zadane pytanie :o Oto cala kafe :o I ten caly doktor house z pseudomoralizatorska postawa, ktory sam dobrze po polsku nie umie pisac. Czlowieku klecisz proste prymitywne zdania jak uczniak z podstawowki, a pouczasz innych, przeczytaj uwaznie pare ze swoich "blyskotliwych" wypocin :o Ja nie wiem, jezeli takie maja byc autorytety to ja wysiadam.. A koles w sumie mial racje, g. mozna sie na tej kafeterii dowiedziec, jedyna uzyskana odpowiedzia na postawion epytanie beda jeki podstarzalego stulejarza typu- doktor house ktory bol swojej marnej egzystencji nieumiejetni eukrywa pod kazdym swoim slowem w zamieszczonych postach

Gość mala poorada
doktor house nie spinaj sie tak bo ci odbyt peknie

Gość piotreq
zgadzam sie z podsumowaniami. pare osob co sie przyczepilo do autora tematu chcialo sobie ulzyc a Sami sa frustratami jak komus zarzucaja. swoje wady komus wytykaja bardzo typowe zachowanie. zalosni ludzie a w sieci ich jest mnostwo jak robactwa:/