karolcia19190 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 pierwszy raz zaczełam brac novynette ale po 9 dniach je sama rzucilam bo bardzo zle sie czulam wiem ze taka decyzje powinnam podjac z lekarzem ale niewiem czemu chociarz nie zadzwonilam potem przez jakies 6 dni mialam plamienia ale ustały i teraz 10czerwca powinnam dostac okres ale go niema i zastanawiam sie czy to przez moje bezmyslne rzucenie tych tabletek rozregulowalam sobie cykl czy to ciaza mimo ze uwazalismy z mezem to jednak nigdy nic niewiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antoine Napisano Czerwiec 11, 2009 rozregulowałaś sobie cała gospodarke hormonalną tak nieodpowiedzialnym posunieciem.... dla spokoju zrób test, ale mysle, ze to nie ciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia19190 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 tez tak mysle ze to przez to ze sama zdecydowalam o rzuceniu a test to zrobie dopiero jak tydzien nie bede miala okresu bo teraz to jest dopiero drugi dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach