Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawiedzony pawełęk

leczenie kanalowo zeba,trucie jak dlugo boli zab?

Polecane posty

mam leczonago zeba. dentystka rozwiercila i wsadzila lekarstwo, po tygodniu wymienila na inne lekrastwo i teraz od kilku dni strasznie boli mnie ten zab(dentystka pojechala na urlop) wczoraj wydlubalam lekarstwo z zeba ale dalej boli. czy to normalne zeby tyle dni bolal?nawet jak juz nie mam od wczoraj lekarstwa?

ja sie z jednym zebem bujalam z miesiac czasami bolal jak mialam lekarstwo, ale z reguly wytrzymywalam, raz wyjelam lekarstwo i przestalo bolec hmmm

Gość idz do dentysty

a mnie boli. dentystka bedzie w ponidzialek. jutro pojde do prezychodni mam nadzieje ze mnie przyjmnie dentysta w przychodni. bylem dzisiaj na pogotowiu ale mieszkam na takim zaduoiu ze najblizy dyzur dentystyczny jest w miescie wojewodzkiem. tak to jest mieszkac na podkarapaciu.przepisali mi silniejszy lek.ketonal100

Powiedz jej, żeby ci wyleczyła kanałowo pod znieczuleniem. Bo tak będziesz się tylko męczył. A jak masz ropniaka powinna przypisać antybiotyk. I tyle leczenia.

Gość tezzpodkarpacia
dentystka nie dotarła tam gdzie trzeba,dobrze zrobiles wyciągając lekarstwo,teraz powinna Ci najlepiej pod znieczuleniem wyczyscic go sprawdzic czy czasami nie jest to ząb ropny ,jezeli tak to najpierw antybiotyk,jezeli nie to powinna raz jeszcze zaaplikowac Ci lekarstwo az przestanie bolec-wtedy jest pewne ze zabek jest martwy. Ja chodziłam z jednym np 6 razy... więc wtrwałosci zyczę a tak-ketonal jest najlepszy przy tych dolegliwosciach