Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarzadzenie zasobami ludz.

ROZMOWA O PRACE JAKO ZALICZENIE PRZEDMIOTU - MAM PROBLEM

Polecane posty

Czy ktos z Was mial na studiach przedmiot ZARZADZANIE ZASOBAMI LUDZKIMI i sposobem zaliczenia - rozmowa o prace z egzaminatorem? Mam cos takiego za kilka dni, mamy przyniesc cv i lm i jakies wybrane ogloszenie o prace. i mam problem - pracowalam w biurze, potem zalozylam wlasna firme i nie chce z niej rezygnowac. Ale ze trzeba bylo to wyszukalam ogloszenie tez o pracy biurowej. W cv zrobilam ze firma od roku do aktualnie. I co ja mam mowic jak ona sie zapyta czemu pani chce pracowac w "naszej firmie" i dlaczego rezygnuje z dzialalnosci.... co ja mam mowic? kłamac? czy mam jej powiedziec ze ta rozmowa to sciema bo ja nie szukam pracy? :D nie wiem jak podejsc do tego... z gory dzieki

Gość kit jak dla mnie
mysle ze wlasnie tak mozesz powiedzec- ze ta twoja rozmowa to tylko zalicenie egzmianu. ze nie szukasz pracy i tyle. prawdopodbnie ci "zaliczy" i juz

Gość zmien
zmien CV, wykresl firme i jazda

no ale co mam napisac jej cv wyssane z palca ze np. nie pracuje? przeciez to chore, tym bardziej ze jak bedzie zadawac szereg innych pytan to sie zagubie w tych klamstwach :O

Gość juz nie przesadzaj
z tym gubieniem sie. jak ty prowadzis zfirme i zaliczalas wczesniejsze egzaminy skoro nie potrafisz zapamietac cech wyimaginowanej postaci? :o noz kurde,l litosci...wyglada to w sumie tak jakbys koneicznie chciala podkreslic egzaminatorowi, ze masz wlasna firme. a to naprawde niz nadzwyczajnego, uwierz mi ....

Gość zmien
no ale tu chyba nie chodzi o mowienie prawdy tylko o umiejetnosc radzenia sobie na rozmowie kwalifikacyjnej. albo nie wykreslaj firmy tylko napisz ze jestes w niej pracownikiem a nie wlascicielem. I jak zapyta dlaczego nie chcesz juz tam pracowac to powiedz ze nie ma tam mozliwosci rozowju, nie mozesz tam wykorzystywac wszystkich swoich kompetencji itd.

Ale ja nie chce sciemniac, jestem osoba prawdomówną i ciezko przychodzi mi klamanie i sciemnianie bo zwyczajnie tego nie lubie i nie umiem- jesli uwazasz ze bedac taka osoba nie mozna prowadzic firmy to sie grubo mylisz :O

Gość juz nie przesadzaj
jakie klamanie, to rozmowa kwalifikacyjna na egzaminie :o jakby wam dawali kartki z gotowym CV (jak nam np) to co? odmowilabys bo nie umeisz klamac? litosci...chyba jestes uposledzona a nie prawdomowna :o

Gość Ty nienormalna jestes
po prostu odgrywasz scenkę i TYLE ! nie rozumiem w czym masz problem

Gość Ty nienormalna jestes
a tak swoja drogą tez bym chciała mieć takie zaliczenia ,niezły light-co to za studia w ogole :O