Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bji

beznamietny seks

Polecane posty

Gość JXVB CVH
a u mnie było jeszcze ciekawiej...gdy mówiłam mężowi co lubię i jak lubię , co najbardziej pobudza moje namiętności...............to przez jakiś czas baaardzo unikał tego, aby potem wykorzystywać to do kontrolowania mnie i podporządkowywania......tak na zasadzie ...jak będziesz robić to i tamto, będziesz uległa, posłuszna i niewymagająca, będziesz służącą ...to w nagrodę sprawię ci to co lubisz w seksie związek nie przetrwał a ja do dziś nie cierpię tych pragnień intymnych które lubiłam i których tak pragnęłam kiedyś , dziś to mi gasi namiętność bo wiąże się z mężem

..wiecie problem jest wlasnie taki ze jak powiem, pokarze...to znowu widzze ze on dziala pod moja wskazowke i wiecie ... jest o krok po kroku, jak Amen w pacierzu... masakra!!! I tak teraz milczymy... obydwoje czekamy, albo mi sie tylko tak wydaje:)

Gość załamany aniolek....
niestety oni staraja sie tylko na poczatku:P i to nie tylko w seksie. trzymajcie sie dziewczyny....

Gość czarnulka4545
wiecie co dziewczyny my jestesmy bardzo uczuciowe i niestety ale czasem bardzo wyolbrzymiamy problem....

Gość aaa_Axis
He he he ... Dlaczego tak jest? Rzadko który facet dupczy kobietę swoich marzeń. Zwykle jest to jakiś kompromis pomiędzy marzeniami a smutną rzeczywistością. Czego się spodziewć w takiej sytuacji? Oczywiście czasem się facet zakocha na zabój i wtedy kobieta ma z kimś takim jak w niebie, tylko, że ona uznaje, że jest niemęski i odchodzi z piewszym lepszym gachem w typie skurwiela i zakłada potem podobne topiki.

..odejdzie jesli czuje sie niekochana, albo jesli on sie nie rozwija emocjonalnie--> to kurewsko ;P trudne

Gość Gorzka Żołądkowa
.... JA Kocham, tylko watpie e jej milosc. Boje sie ze nie bede mogl sie spelnic, ze wzgledu na jej bogatsze przezycia erotyczne.. czy facet wtedy pozwala zakonczyc zwiazek?

...w moim przypadku zakonczyl.. chociaz nie mial odwagi sie przyznac. Ale nie chodzilo o doswiadczenia moje czy jego.. Mysle ze na TO patrzy sie indywidualnie i jak Tobie z kims jest..