Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co to jestt

Czy to stulejka ?

Polecane posty

Gość Co to jestt

Podczas gdy mój penis jest "nie pobudzony" skóra schodzi elegancko , ale gdy podniecenie jest duże i gdy penis jest w stanie gotowości i chce ściągnąć skórę z żołędzia - to ona ciężko schodzi ? Czy to normalne ? Dodam że jestem prawiczkiem

Gość malina12345
mój chłopak niedawno miał taki problem :/ dokładnie taki sam. ale zaczął odprowadzać napletek trenować że tak powiem bo wcześniej robił tak ale rzadziej i już jest okej obyło się bez zabiegu

Gość Co to jestt
Czyli co mam podczas wzwodu stopniowo , ale na siłę starać się ściągać skórę na dół ?

Gość malina12345
wykluczone ! jesli będziesz to robił na siłe zerwiesz sobie wedzidelko. Moj chlopak wstydzil sie isc do lekarza więc poradziłam mu to co wyczytałam na innych forach smarował sobie kremem by członek był nawilzony i powoli probował sciągać poczatkowo tylko trochę i z kazdym dniem wiecej by skorka sama sie rozciagneła

Gość Co to jestt
Czyli podsumowująć - nawilżyć czymś penisa (może być to jakaś oliwka np. dla dzieci ??? ) i delikatnie po kawałku ściagać skórę tak ? A może to po prostu wynika z tego że jeszcze nie uprawiałem sexu ? Może dopiero w pochwie skóra z żołędzia pod wpływem ruchu w przód i w tył, sama się zsunie ?

Gość malina12345
mój chłopak miał ten problem gdy był jeszcze prawiczkiem. Smarował kremem nivea czytałam że można oliwkami bądź kremami np. z durexa. Nawilżał trochę i powoli probował ściągać, każdego dnia po kilka razy, na początku tylko trochę a potem więcej i samo się rozciągnęło. Jeśli się bardzo tym martwisz to pójdź do lekarza w zależności jak duża może być twoja przypadłość. Ale w przypadku mojego chlopaka tydzień "terningów" wystarczył i już jest okej a było tragicznie :/

Gość malina12345
dodam też że w czasie zwodu napletek sam schodzi bez pomocy rąk

Gość malina12345
znajdź sobie w necie stronę o stulejce tam jest wszystko dokładnie opisane co i jak. ale polecam wybrać się do lekarza, na stronie w necie są fotki jak wyglądają stulejki

Gość dobra_herbata
ta kafeteria to samych stoolejarzy przyciąga, chyba na żadnym innym forum nie ma tylu panów ze stulejką

Gość Co to jestt
Dzieki za wszytkie rady

Gość malina12345
stulejka to częsty problem niestety :/ u niektórych może zrobić się ponownie mimo zabiegu więc nie dziw się że tak często jest tu tyle przypadków

Gość malina12345
mojemu bratu zrobiła się dwa razy zresztą poczytaj sobie inne fora gdzie faceci pisza o tym

Gość Co to jestt
A jak będe sam trenował np na "oklapłym" penisie np. kilka minut dziennie będe ściągał skórę , to jak myślisz to pomoże ? Jasne że jak nie to pójde do lekarza

Gość malina12345
idź do lekarza i niech to obejrzy albo zajrzyj na strone internetową o stulejce tam zobaczysz jak wyglądają i czy masz powód do zmartwień albo wpisz w goglach i znajdziesz fora na ktorych faceci piszą o róznych radach

Gość Co to jestt
Byłem i widziałem zdjęcia i już sam nie wiem . Bo skóra mi schodzi tworząc "rowek". Tylko mówicie że sama powinna schodzić , a w moim przypadku sam ją musze ściągnąć

Gość malina12345
wejdź na stulejka.com poczytaj sobie jakie są typy stulejek nie wszystko trzeba leczyć operacyjnie skoro mojemu chłopakowi wystarczył trening a skórka podczas zwodu schodziła tylko troche.

Gość Co to jestt
Poczytam , tak jak mówie w moim przypadku nie jest najgorzej. Po prostu musi się jak by to powiedzieć "obkręcić" skóra i myśle że będzie dobrze. Poćwiczymy zobaczymy. Dzieki jeszcze raz. Pozdrawiam

Gość malina12345
nie martw się na zapas ale jak coś wizyta u lekarza nie zaszkodzi ;)

Gość Co to jestt
Też tak myśle :):)

Gość Co to jestt
Poczytałem troche więcej i doszedłem do wniosku że to chyba jest za krótkie wędzidełko ... I znowu pytam czy da się to "naprawić"- naciągnąć ćwiczeniami czy trzeba iść do lekarza ;/ ?

Gość gość
cholerka.. miałtu ktoś kiedys stulejke? chcialbym wam polecic strone dzieki ktorej mozecie sie jej pozbyc w odmu :) http://stulejkawdomu.pl/

Gość gośćs
cholerka.. miałtu ktoś kiedys stulejke? chcialbym wam polecic strone dzieki ktorej mozecie sie jej pozbyc w odmu :) http://stulejkawdomu.pl/