Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrówkojadek

Nie zależy mi na kobietach.

Polecane posty

Gość Mrówkojadek

Ostatnio mam jakiś dziwny okres. Wcześniej często czułem się samotny, było mi źle, że nie mam dziewczyny. Raz brakowało mi bliskości i miłości, a raz seksu. Raz kogoś na stałe, a raz kogoś na chwilę. Od jakiegoś czasu już nic nie czuję. Nie wiem, może dlatego, że mam inne sprawy na głowie. Zacząłem się uczyć na sesję, a przynajmniej staram się. Poza tym poświęcam czas zainteresowaniom, które ostatnio mocno mnie pochłonęły i momentami żałuję, że doba nie jest dłuższa. Zupełnie nie myślę o kobietach, a wręcz nawet zapominam. Jakoś nie jest mi źle. Dziwne to. A jeszcze jakiś czas temu było mi okropnie.

Gość dziwne to
Skoro o nich nie myślisz, to po co piszesz? Gdyby to nie był problem, nie byłoby tematu. W sumie dobry sposób, by zwrócić na siebie uwagę. Chcesz, żeby jakas dziewczyna Cię pocieszyła? Dopóki nie dojrzejesz emocjonalnie, cały czas będziesz miewał takie huśtawki nastroju. Musisz wiedzieć czego w życiu i w relacjach z kobietami oczekujesz. Sesja - sprzyja myśleniu - nad tym też się może zastanów. Co chcesz i co jest dobre (nie tylko dla Ciebie). W większości na kafeterii pytania dotyczą "ja", a czy ktoś zastanawiał się nad innymi. Czy są tu sami egoiści? Jak będziecie myśleć też więcej o drugiej osobie w związku, a nie tylko o sobie i tego, czego to moje "ja" potrzebuje, to będzie o wiele mniej "miłosnych tragedii". Życzę wszystkiego dobrego

Gość THOR1
Mam dokładnie tak samo. Nie zależy mi kompletnie na kobietach i to już od dłuższego czasu. Wierz mi że im dłużej ten stan się utrzymuje tym bardziej staje się normą. Przestają cię pociągać i nie widzisz kompletnie sensu by się w cokolwiek angażować. Na pewno nie rujnuje to w żaden sposób funkcji biologicznych. Praktycznie każdego dnia z rana po przebudzeniu mam wzwód ale brak ciągoty - to nawet lepiej.

Gość gość
koszmar :)