Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka ja kaja

REKRUTACJA NA STUDIA... POMOCY!!!

Polecane posty

Gość jaka ja kaja

Jestem zupełnie zielona jeśli chodzi o rekrutacje na studia... chciałabym złożyć dokumenty na 2 kierunki... na tej samej uczelni... czy tak można? Jak to wszystko wygląda? Wiem, że trzeba zebrać dokumenty i złożyć na uczelni... ale w tych kwestionariuszach jest tylko jeden kierunek... czyli, że mam mieć 2 kwestionariusze ?! Proszę o rozjaśnienie bo w ogóle nie mogę tego ogarnąć :/ Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru ;)

Gość x x x
zawsze mnie uczyli, że drugi kierunek można dopiero na drugim roku wziąć. ale może się nie znam :o

Gość kasiulec srulec pierdziulec
o kurwa i Ty jestes przyszła studentka :o Nie wiesz jak złozyc papiery na 2 kierunki :o A nie mozesz zadzwonic do dziekanatu, albo biora rekrutacji i nadzwyczajniej w swiecie zapytac... rece opadaja :O I to ma byc przyszłośc narodu... studenci:O

Jej pewnie chodzi o to ze obstawia 2 kierunki, ze jak na 1 sie nie dostanie, to moze uda sie na 2... Nie wierze ze autorka jest az taka ambitna i chce studiowac 2 kierunki kiedy nie umie nawet złozyc dokumentów :O

Gość jaka ja kaja
no tak z tym się zgodzę, ale czy oni jakoś weryfikują te zgłoszenia... mogę przykładowo na matematykę się nie dostać, a na chemie tak? czy to na tej samej zasadzie jak do średniej szkoły? błagam o pomoc...

Łoo matko, każda uczelnia ma swoje progi i jeżeli masz wystarczającą ilość pkt to dostajesz sie na wybrany kierunek, jeżeli nie to przykro. Nie wiem gdzie składasz papiery, u mnie np można było 4 kierunki obstawiać, póżniej się wybieralo co chcesz studiówac, no chyba ze nigdzie Cie nie przyjmą to wtedy szukasz po prywatnych uczelniach :p

autorko- wejdź na stronę internetową uczelni, tam wszystkie informacje powinny byc podane podania możesz złożyc na tyle kierunków, iele chcesz, wszędzie 'osobno', za każdym razem uiszczasz odpowiednią opłatę- to tak jakbyś składała papiery do kilku liceów ;) teoretycznie możesz dostac się wszędzie, gdzie łożyłaś papiery- wtedy wybierasz ten kierunek, który chcesz... z innych chyba zabierasz papiery, a tam, gdzie chcesz studiowac donosisz resztę

Gość jaka ja kaja
koloratka >> właśnie o to mi chodziło... dzieki wielkie :*