Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollinka135

Prześwitująca koszula

Polecane posty

Gość ollinka135

Ostatnio kupiłam sobie taką bluzeczkę: http://www.allegro.pl/item655731699_atmosphere_szara_retro_promocja_38.html Kiedy tylko zobaczyłam ją w sklepie w mojej miescinie, zaraz musiałam ja kupić :) Leży świetnie, jest naprawdę cudna, ale mocno prześwituje (z przodu nawet nie, tylko na zdjęciu tak jakos wygląda, ale z tyłu biustonosz cały widac i niezbyt to wygląda...), i nie wiem, co zrobić z tym fantem. Macie jakiś pomysł? Bo zwykła koszulka bez rękawków to chyba niezbyt estetycznie by wyglądała pod spodem? :(

Gość moze jakis top na zasadzie kon
trastu? w zasadzie mozesz dokupic tez jakis stanik w podobnym kolorze to nie bedzie sie to tak rzucac w oczy

Gość frufru
albo cielisty biustonosz i miej w nosie że go widac, albo taki biustonosz z silikonową tasmą z tyłu.

kup ładny prosty biustonosz taki na którym nie odznacz się zapięcie i szwy albo prościej zapinany z przodu. albo jakiś szalony w wzory (nie mam na myśli kwiatków ale jakieś fantazyjne mazaki, przezroczystym tyłem, falbaną itp )

ostatecznie pod bluzkę możesz założyć tubę lub top na cienkich ramiączkach (najlepsze będą elastyczne bo przylegają do ciała znajdziesz je np w zarze) ale nie będzie to już tak fajnie wyglądać. najlepiej pasuje mi biustonosz z zapięciem z przodu.

Gość ollinka135
Dziekuję wszystkim za rady :) W najbliższym czasie wybiorę sie na poszukiwania cielistego biustonosza z zapięciem z przodu ;)