Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PuszkaPandory

Ból po stosunku , czy to normalne ?

Polecane posty

Po każdym stosunku , kiedy mój chlopak konczy w srodku , po kilku minutach zaczynam odczuwiac rwący ból . Nie wiem czym jest to spowodowane , kiedy nie konczy we mnie wszystko jest dobrze. Dodam ,że biore tabletki antykoncepcyjne. Dlaczego odczuwam ból ? Czuje się jakby za chwile miało wszystko ze mnie wypasc , tak mnie rwie do dołu .

Gość to raczej nie ma zwiazku
z konczeniem badz nie w srodku

Gość to raczej nie ma zwiazku
od spermy? to tylko troche bialka, co ma cie bolec, alergia?. zwroc uwage na okolicznosci, moze to nie fakt ze konczy, ale jakas konkretna pozycja, sila, szybkosc, bo ja wiem

no wlasnie wiele razy zwracalam uwage na wszelkie okolicznosci i zawsze jest tak samo . Konczy w srodku , to po 10 minutach moge sie spodziewac ,ze przez nastepna godzine bede cala obolała . Pozycje nie maja nic do tego bo prawie zawsze robimy to na jezdzca lub misjonarza.

Gość to dziwne
mnie tez to zastanawia, że od spermy ????????????? a może kup gumki :D:D:D:D:D

Witam mam podobny problem współżyłam przez 2 miesiące stosując jako zabezpieczenie prezerwatywy, i było ok, nie miałam żadnych dolegliwości po stosunkach obecnie od miesiąca biorę tabletki antyk. wszystko się zmieniło - podczas stosunku jest ok, ale PO zawsze odczuwam ból pochwy taki jak podczas pierwszego dnia miesiączki , jest to taki okropny ból , że nawet nie mogę bezczynnie leżeć na łóżku mija to po ok 30min - 1h. Towarzyszą temu również plamienia krwią po stosunku, jestem pewna , że to wynik antykoncepcji, mam przepisaną Yasminelle słyszałam o niej dobre opinie widać mnie ona nie służy. zastanawiam się czy to tylko problem nawilżenia czy jednak tabletki są źle dobrane, czy np po 3 miesiącach wszystko się samo unormuje bo nadmieniam że dopiero 1 miesiąc je biorę. prosze o opinie!