Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pppppppppsdfgbrvf

boje sie ludzi obcych, wstydze sie caly czas

Polecane posty

Gość pppppppppsdfgbrvf

ludzie mowia z reguly mnie nie lubia jesli malo mnie znaja lub jesli wzbudza we mnie lek i wstyd bo wtedy boje sie do nich odezwac. nie umiem rozmawiac z ludzmi ktorych malo znam (poznaje kogos dobrze po spedzeniu ze soba naprawde dlugiego czasu razem zalezy ale od paru dni do miesiaca, dwoch, trzech, nawet lat zalezy ile godzin dziennie razem spedzamy). no i tutaj problem ludzie mowia ze jestem bardzo ladna duzo chlopcow chce sie ze mna umowic ale ja sie bardzo malo oddzywam na randce boje sie bardzo wstydze i nigdy nic z tego nie wychodzi bo chlopak uznaje mnie za nudna? i rezygnuje po 2-3 spotkaniach. ja nie jestem nudna, jestem szalona glosna wszedzie mnie pelno ale tylko przy osobach ktore dobrze znam, ktorym ufam. boje sie obcych nie wiem dlaczego. jak mam to zmienic, nie chce byc do konca zycia sama a zaden chlopak ktorym sie interesuje nie chce mnie poznac lepiej bo skresla mnie na poczatku

Gość pppppppppsdfgbrvf
bez tego mowia w 1 zdaniu*

Gość dzamatasi123
mam identyczny problem:( wstydze sie nowowo poznanych ludzi... zeby sie przed kims otowrzyc itp. potrzebuje conajmniej miesiac i codziennie z nim przebywac...... w domu i ze znajomymi to gadam az mi sie buzia nie zamyka :D az dosc maja mnie czasem a tu;>:(