Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhegdkwejhdkejdh

proszę, przetłumaczcie mi ten tekst

Polecane posty

Gość jhegdkwejhdkejdh

I’ve seen it with my own eyes How we’re gettin’ otherwise Without the luxury of leavin’ The touch and feeling of free is Untangible technically Something you’ve got to believe in Connect the cause and effect One foot in front of the next This is the start of a journey. And my mind is already gone And though there are other unknowns Somehow this doesn’t concern me. And you can stand right there if you want But I’m going on And I’m prepared to go it alone I’m going on To a place in the sun that’s nice and warm I’m going on And I’m sure they’ll have a place for you too oohoohoo Anyone that needs what they want, and doesn’t want what they need I want nothing to do with And to do what I want And to do what I please Is first of my to-do list But every once in a while I think about her smile One of the few things I do miss But baby I‘ve to go Baby I’ve got to know Baby I’ve got to prove it And I’ll see you when you get there But I’m going on And I’m prepared to go it alone I’m going on May my love lift you up to the place you belong I’m going on And I promise I’ll be waiting for you

Gość jhegdkwejhdkejdh
up

Gość wez sobie w tlanslator wpisz

Gość Naiwna22latka
chwilka moment coś się postaram:)

Gość jhegdkwejhdkejdh
ch...je!!!

Gość wez sobie w tlanslator wpisz

Będe brał cie, w aucie Cię .... ehe...... to w refrenie a dalej to nie wiem

Gość Naiwna22latka
Zobaczyłam to na własne oczy Jak stajemy się inni Bez życia w luksusie Dotyk i uczucie są już wolne Coś w co powinnaś wierzyć Połącz powody i efekty Robisz krok za krokiem za siebie To początek podróży ....... A teraz mój umysł jest daleko I myślę, że są kolejne niewiadome Jakoś to nie koncentruje mnie. A Ty możesz tutaj jeśli chcesz Ale ja ide dalej Jestem przygotowana dojśc tam sama Idę dalej W miejsce, gdzie słońce, gdzie jest miło i przyjemnie Idę tam Jestem pewna że mają też miejsce dla Ciebie Każdy co potrzebuje, to dostaje, i nie dostaje to czego potrzebuje Nie chcę nic z tym zrobić I, to co chcę I, to o co proszę To jest pierwsze na mojej liście do zrobienia Ale w każdej chwili myślę o jej usmiechu To jedna z tych rzeczy za którą tęsknie Ale skarbie, ja muszę iść Skarbie, ja muszę wiedzieć Skarbie, udowodnij mi to I zobaczę Cię kiedy tam dotrzesz Bo ja ide naprzod Jestem przygotoeany iśc tam sam Ide dalej Może moja miłość podwiezie/ podrzuci Cię w miejsce gdzie ja jestem Idę dalej Obiecuję, że bede czekać na Ciebie

Gość jacks noiret
chyba cie pojebalo ze ci tyle tekstu opisze!

Gość Naiwna22latka
Mi się jakoś chcialo i napisalam. Trzeba sobie pomagać!:)

Gość Naiwna22latka
Akurat ten tekst przetlmaczylam sama, od reki i bez pomocy zadnych stronek z gotowymi tekstami

Gość tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a świstak siedział ......

Gość jhegdkwejhdkejdh
dziękuję Ci bardzo serdecznie. raz wpisał sie tu za mnie podszywacz :/ papapa:*

Gość Kopciuszek86
siedzial i siedzi dalej... Prosze i polecam sie:)