Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drzewkoszczęścia

czy plamienie implantacyjne może mieć skrzepy?

Polecane posty

Gość drzewkoszczęścia

takie jak przy okresie?prosze o odpowiedź. mam 27 dc, normalnie mam cykle okolo35-40 dniowe. dzis zaczęło sie palmienie podobne do @ jednak slabsze, brązowe ze skrzepami. rozwiążcie moje wątpliwości czy to przedwczesny @ czy może.......? bardzo bym się cieszyła. dodam że jest możliwść zapłodnienia tylko mam wątpliwości co do tego plamienia czy to @ czy moze plamienie implantacyjne

Gość ogolnie tak
nie, nie moze, bo skrzepy to albo zluszczajaca co miesiac tkanka macicy, albo wydalenie jaja plodowego badz zarodka, ktory z jakichs przyczyn nie potrafil sie zagniezdzic

Gość drzewkoszczęścia
dziekuje za odpoweidx. tak myślalam chciałam sie upewnić.w ięc znowu nici z ciązy:(

Gość saleminka8
czasami takie brązowe plamienie moze sugerować niedobory w progesteronie,ale czy występują wtedy też skrzepy hmm nie wiem Plamienie implantacyjne to raczej delikatnie pokrwawianie,ale ja takiego nie miałam,ale te dziewczyny co miały piszą,że to zaledwie kilka kropelek. Jeśli masz cykle 35-40 to i nawet teraz możesz mieć np.28 ;) bo ja kiedyś miałam 34-36 a potem nagle walną mi cykl 46 i potem 34 a potem 56 dni :) a ostatnio 37,ale z tego cyklupowstało nowe życie :)